directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 14:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Barcelona Decideix afronta la primera assemblea molt lluny de l'objectiu dels 10.000 voluntaris

S'avaluarà el suport de les entitats de la ciutat

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Barcelona Decideix ha convocat aquest dissabte les entitats de la ciutat a la primera assemblea per començar a organitzar la consulta sobre la independència de Catalunya a la capital del país. La complexitat organitzativa per garantir que la consulta sigui un èxit en una ciutat amb tant pes simbòlic com Barcelona plana sobre la plataforma que, a hores d'ara, només compta amb uns 3.000 voluntaris inscrits a través del web, una xifra molt allunyada de l'objectiu de 10.000 voluntaris que van marcar-se. És per això que l'objectiu principal d'avui és copsar la resposta de les associacions i sobretot les grans entitats barcelonines per saber si posaran les seves estructures al servei de la consulta.
barcelona decideix uriel
Comparteix
   

Després de descartar fer-la coincidir amb la tercera onada de consultes del 25 d'abril, la data de la consulta barcelonina encara és a l'aire i, tot i que no és a l'ordre del dia de l'assemblea, de ben segur que serà un dels aspectes a discutir.

Suport de 'grans entitats' i 10.000 voluntaris

Sí que són a l'ordre del dia la definició dels objectius de Barcelona Decideix, els requisits organitzatius i la logística que cal per fer la consulta a Barcelona, la proposta d'estructura organitzativa i formació de comissions de treball, l'elaboració d'un protocol de plataformes per districtes. L'organització considera clau el suport que hi poden aportar grans entitats com per exemple Òmnium Cultural o entitats esportives com el Barça a l'hora de garantir una estructura suficient per abastar les dimensions de la ciutat i fomentar la participació de la ciutadania.

Per ara el nombre de voluntaris que s'han reclutat a través de la pàgina web de Barcelona Decidim volta les 3.000 persones, una xifra ben minsa si es té en compte que l'objectiu fixat per assumir l'organització de la consulta a la ciutat és de 10.000. De tota manera, tenint en compte que ni tan sols hi ha una data fixada la inscripció de voluntaris pot créixer significativament des d'ara -amb el suport de les entitats participants en l'assemblea- fins al moment de la consulta. Totes les persones que hi vulguin col·laborar poden fer-ho a través d'aquest formulari.

Ja des del mes de desembre l'organització ha convidat a participar totes les entitats de Barcelona en aquesta assemblea que se celebra des de les deu del matí i fins a les dues del migdia a l'Aula Magna de la Facultat d'Economia i Empresa de la UB.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Roc fletxa BCN
23 de gener de 2010, 12.37 h

Això és molt greu... *** www.youtube.com/watch?v=6u7TK9VRT6I *** Per què no actua la fiscalia d'aquest miserable Estat espanyol contra aquesta prova de xenofòbia? Si qualsevol a Catalunya gosés a fer una campanya la desena part de censurable com aquesta, seria portada de tots els telenotícies... Ja va passar amb la campanya de les Seleccions catalanes quan la polèmica de les samarretes dels nens, i ja vam veure la reacció de la Cav... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.