directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU dóna per fet que el seu grup municipal a Ascó presentarà candidatura per acollir el cementiri nuclear

L'argumentari que ho confirma és previ a la petició pública perquè l'alcalde Rafael Vidal renuncii a la instal·lació del magatzem

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

CiU dóna per fet en un argumentari intern d'aquest dijous que el seu grup municipal a Ascó 'ha pres la decisió de presentar candidatura' per acollir el cementiri nuclear, tot i el posicionament contrari de la federació, que va votar a favor d'una proposta de resolució de l'11 de març del 2008 al Parlament on mostrava el seu rebuig a la possible instal·lació d'un magatzem temporal centralitzat per a residus nuclears a Catalunya. ERC, ICV-EUiA i CiU van votar a favor d'aquesta iniciativa. Segons han confirmat fonts de CiU, aquest argumentari és previ a la petició pública que ha fet aquest divendres la federació perquè l'alcalde d'Ascó, Rafael Vidal, no presenti candidatura.

Comparteix
   

La federació ja ha deixat clar en diverses ocasions que és contrària a la instal·lació d'aquest magatzem, tot i que l'alcalde va dir en el seu moment que no hi renunciava. L'argumentari intern de CiU admet ara que el grup municipal a Ascó ha decidit presentar candidatura.

Resta com a incògnita si Vidal fa cas de la petició que li ha dirigit la federació, en la línia de la resolució aprovada pel Parlament. L'Ajuntament està governat per quatre regidors de CiU i el suport d'un del PSC, mentre que quatre regidors independents resten a l'oposició.

A més de dirigir-se al seu alcalde, CiU també ha demanat al president de la Generalitat, José Montilla, que faci complir la resolució aprovada al Parlament, perquè consideren que no es pot instal·lar un magatzem nuclear a Catalunya sense el suport del Govern.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Quim fletxa PPCC.
23 de gener de 2010, 20.57 h

Com sempre Ciu juga a la fer de puta i de ramoneta,per un costat diuen no de cara a la galeria i per l´altre no poden negar favors als seus socis del capital,i ara!.Si els regidors de l´ajuntament d´Ascó són convergents i iunionistes ja hem begut oli.Al final ja li podran treure l´accent a Ascó i deixar-lo en Asco=fàstic que és el que fan els regionalistes de ciu amb tot el que toquen,Els de ciu són com el rei mides però amb merda,mireu sinó l´estatutet pactat per mas i zapatero.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
22 de gener de 2010, 21.27 h

CIU escolteu bé perquè a Catalunya no construireu ni construiran un cementeri nuclear.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.