directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 22:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Junqueras defensarà el cabal de l'Ebre a l'Eurocambra

Anuncia noves iniciatives parlamentàries durant una reunió amb la Plataforma per l'Ebre

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'eurodiputat d'Esquerra, Oriol Junqueras, ha mantingut aquest cap de setmana una reunió amb membres de la Plataforma per la Defensa de l'Ebre per defensar el cabal del riu al Parlament Europeu. Junqueras ja va presentar una pregunta davant la Comissió Europea demanant que garantís el cabal ecològic del tram final de l'Ebre en la redacció del nou Pla de Conca de l'Ebre. L'eurodipuha destacat que aquest és un tema prioritari en la seva actuació a Europa.
junqueras oriol
Comparteix
   

Junqueras ha comunicat a la Plataforma que 'la defensa del cabal ecològic de l'Ebre és un tema prioritari en la nostra acció parlamentària a Europa atesa la rellevància d’aquesta qüestió per a les Terres de l'Ebre i la sensibilitat que sempre ha demostrat el Parlament Europeu, tal com es demostra amb el contingut de la Directiva Marc de l'Aigua'.

L'eurodiputat d'Esquerra ha anunciat a la Plataforma que emprendrà noves iniciatives parlamentàries en la defensa del cabal ecològic. Junqueras també ha afirmat que 'aquesta trobada amb la Plataforma ha estat molt positiva perquè permetrà fer un treball més coordinat i eficaç davant les institucions europees'.

En la trobada, Junqueras estava acompanyat també del president de la Federació de l'Ebre d'Esquerra, Gervasi Aspa, la diputada del Parlament Marta Cid i el senador Pere Muñoz.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.