directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 02:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Granollers Decideix s'afegeix a la tercera onada del 25 d'abril

Els actes de promoció i la pregunta que es formularà a la consulta no es coneixeran fins la propera assemblea del 21 de febrer

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La segona assemblea de Granollers Decideix va ratificar diumenge que la capital del Vallès Oriental consultarà els ciutadans sobre la independència de Catalunya el proper 25 d'abril, coincidint amb la tercera gran onada de consultes que viurà el Principat. En les properes setmanes, la plataforma centrarà esforços a aconseguir augmentar el nombre d'adhesions i de donacions, així com donar a conèixer i promocionar la consulta entre els granollerins. Segons informa AraVallès, de moment ja donen suport a la consulta de Granollers 463 ciutadans i 14 entitats, entre elles Òmnium Cultural, i sis personalitats que han rebut la Medalla de la ciutat. Cal recordar que a Granollers la societat civil tirarà endavant el referèndum sobre la independència sense el suport municipal, després que la majoria socialista del PSC impedís aprovar la moció de suport a la consulta.
consulta granollers decideix
Comparteix
   

Segons Granollers Decideix, donen suport a la consulta sis personalitats que han rebut la Medalla de la Ciutat de Granollers: Pere Canal Baliu, Tuni Jordana, Marta Estrada, Mercè Riera, Feli Miyares Morante i Lluïsa Salvador.

A més, s'han adherit a l'entitat que organitza la consulta 14 entitats: AGEVO, Agrupació Sardanista Granollers, Assemblea de Joves de Granollers, Associació Cultural de Ioga Integral Omshanti, Associació Reagrupament Independentista, Casal Popular l'Esquerda, Colla dels Blancs, CDC, els Verds, ERC, JERC, JONC, Jovent Ignorat i Òmnium Cultural.

Granollers organitzarà la consulta sense el suport de l'Ajuntament. El PSC, amb majoria absoluta al consistori amb 14 regidors, i amb el suport dels tres edils del PP, va rebutjar la moció de suport a les consultes populars per la independència que el grup municipal d'ERC va presentar el passat 23 de setembre.

El Bages també decidirà

Per altra banda, aquest cap de setmana també s'ha presentat la plataforma Bages Decideix, que agrupa 25 poblacions de la comarca que consultaran sobre la independència en les onades del 28 de febrer i el 25 d'abril. Segons informa Manresainfo, la plataforma vol optimitzar els recursos materials i gràfics a nivell comarcal.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Sílvia fletxa Amer
25 de gener de 2010, 21.30 h

Bones notícies, bé!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.