directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 09:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC demana a Montilla que no es limiti a una declaració i que pressioni per impedir el cementiri nuclear

ICV exigeix 'lleialtat institucional' a l'alcalde d'Ascó

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els socis de Govern s'han tornat a mostrar contraris al cementiri nuclear i a exigir al PSC i al Govern un posicionament clar en contra d'aquesta instal·lació. El portaveu d'ERC, Ignasi Llorente, ha reclamat aquest dilluns a l president de la Generalitat, José Montilla, que no es quedi només amb una simple declaració, que 'passi de les paraules als fets' i 'pressioni' per impedir la ubicació del cementiri nuclear a Ascó (Ribera d'Ebre). Per la seva part, el secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha exigit 'lleialtat institucional' a l'alcalde d'Ascó.
ignasi llorente, erc, esquerra
Comparteix
   

En roda de premsa després de la reunió de l'Executiva Nacional, Llorente ha considerat que el 'consens' que hi ha a Catalunya 'contra' la instal·lació, desactiva els arguments dels partidaris del cementiri nuclear. Llorente ha celebrat que Montilla s'hagi oposat a la instal·lació del cementiri nuclear encara no 24 hores després que així li ho reclamés el president d'ERC, Joan Puigcercós.

ICV exigeix 'lleialtat institucional' a l'alcalde d'Ascó
El secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha exigit aquest dilluns 'lleialtat institucional' l'alcalde d'Ascó, Rafael Vidal, i ha valorat 'molt positivament' el pronunciament del president, José Montillla, qui ha dit a Antena 3 que no volia el cementiri nuclear a Ascó, però ha admès que respectava l'autonomia municipal. Herrera ha ressaltat que aquest era un 'canvi qualitatiu' perquè 'totes les institucions catalanes estan en contra del cementiri nuclear'. Tot i això, ha avisat que si Ascó opta per acollir el cementiri nuclear ICV estudiarà presentar una denuncia perquè el procediment del govern espanyol s'ha 'fet contravenint directives i normes europees com el conveni d'Aarhus'.







Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
26 de gener de 2010, 09.32 h

Però si justament és en Montilla qui s'ha compromés a fer el cementiri nuclear a Ascó!!...qué no ho veieu que com sempre, menteix sense ni despentinar-se ni possar-se vermell!.



Mireu aixó!:



http://www.elpais.com/articulo/sociedad/Montilla/acepta/instalacion/almacen/nuclear/Asco/elpepusoc/20100120elpepisoc_7/Tes


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.