directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 01:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Urdangarin es defensa caminant

Després de fer pressió per aconseguir que deixessin entrar a Urdangarin en cotxe, el duc de Palma ha decidit entrar al jutjat caminant amb una clara voluntat de netejar la seva imatge

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

'Compareixo avui per demostrar la meva innocència i el meu honor en la meva activitat professional', així ha començat Iñaki Urdangarin les seves breus paraules davant els periodistes abans d'entrar als Jutjats de Palma per declarar com imputat per la seva presumpta implicació en el cas Nóos. 'Durant aquests anys he exercit les meves responsabilitats i he pres decisions de manera correcta i amb total transparència', ha insistit el duc de Palma, que ha arribat a peu quan eren les 8.48 hores i ha assegurat que la seva intenció 'és aclarir la veritat dels fets'. 'I estic convençut que la declaració d'avui contribuirà a demostrar-ho', ha finalitzat Urdangarin. L'advocat d'Urdangarin ja ho ha admès dies anteriors: l'objectiu és canviar l'opinió pública sobre el gendre del rei. 

Comparteix
   


Etiquetes
Iñaki Urdangarin ha arribat als jutjats al voltant de tres quarts de deu del matí. Ha arribat en cotxe fins a l'accés als jutjats, però ha volgut baixar a peu la rampa del pàrquing que dóna accés a la porta de darrere de l'edifici. Enmig d'una gran expectació mediàtica i en un posat seriós, el duc de Palma s'ha aturat justa abans d'entrar per atendre una seixantena dels mitjans que estan acreditats per seguir el cas. 'Compareixo avui per demostrar la meva innocència i el meu honor en la meva activitat professional', ha declarat breument. A l'exterior de l'edifici, també hi havia molts periodistes que han esperat l'arrribada del duc de Palma.

Cap a les vuit del matí ja hi havia alguns manifestants als accessos dels jutjats que l'han escridassat i l'han titllat de 'xoriço'. A dos quarts de nou han arribat més manifestants convocats per grups independentistes, republicans i d'esquerres que han proferit crits contra la monarquia i els polítics.

Iñaki Urdangarín declara aquest dissabte davant del jutge José Castro, que investiga el cas 'Babel', una derivada de la investigació sobre el cas 'Palma Arena'.

La investigació per corrupció política del velòdrom Palma Arena, que va costar almenys dues vegades més del pressupostat, ha incriminat l'expresident balear Jaume Matas i va anar trobant derivades, una de les quals va esquitxar directament Urdangarin i el seu exprofessor a Esade i soci, Diego Torres, els dos màxims responsables de l'Institut Nóos, amb seu a Barcelona.

El fiscal anticorrupció Pedro Horrach acusa el duc de Palma d'haver comès frau fiscal, evasió de capitals, desviació de fons públics i falsedat documental per les activitats sospitoses de l'Institut Nóos, que teòricament no tenia ànim de lucre, però que va arribar a rebre gairebé 6 milions d'euros d'administracions públiques, sobretot dels governs de Balears i País Valencià, per organitzar esdeveniments i fer estudis que se sospita es van sobredimensionar de preu. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
26 de febrer de 2012, 09.34 h

Vaya jeta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Maria fletxa Barcelona
25 de febrer de 2012, 11.34 h

Urdangarin i si ell no és l'únic culpable? I tots els que han pagat no són culpables?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
25 de febrer de 2012, 11.32 h

Bon titular, ho diu tot!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.