directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 22:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Alfons Godall promet continuar els èxits de Laporta i ingressar 1.000 MEUR en 6 anys

En la multitudinària presentació de la seva precandidatura a presidir el FC Barcelona

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Les sis copes aconseguides pel FC Barcelona a les acaballes de l'era Laporta han deixat el pavelló molt alt, i aquest dilluns ningú volia perdre's la presentació de la precandidatura continuïsta de la junta actual, liderada pel vicepresident primer Alfons Godall, a les eleccions de la primavera. La flamant seu electoral al centre de Barcelona de la precandidatura de Godall ha quedat petita en un acte de presentació que ha comptat amb la presència de bona part de l'actual directiva blaugrana, entre ells Joan Laporta i l'economista Xavier Sala i Martín, que serà el número dos de la llista. El precandidat Godall ha estat breu, i ha promès continuar la gestió 'd'èxit' del president Laporta, avançant que, si mana, durà el 'cercle virtuós' d'ingressos fins als 1.000 MEUR en sis anys.
alfons godall
Comparteix
   

Godall ha estat presentat per l'economista Xavier Sala i Martín, qui l'ha descrit com el vicepresident que 'sempre ha estat al costat del president Laporta en les decisions correctes', en una clara referència a aquells directius que, com Sandro Rosell, en el seu moment van dubtar de Rijkaard o de Pep Guardiola i no van confiar en el fitxatge de Samuel Eto'o.

Quan li ha arribat l'hora de presentar el seu projecte, Godall ha fet una repassada als èxits esportius, econòmics i de gestió de l'actual junta de Joan Laporta, i ha promès una presidència de continuïtat per dur 'més enllà' el model actual i per 'reforçar l'ADN blaugrana'. Godall, que de moment no ha donat a conèixer els detalls del seu programa electoral, ha presentat el seu lema de campanya, '+ Barça', i ha reconegut que s'inspira en els colors i l'estil de l'exitosa campanya de Laporta, que els va dur a la junta directiva del Barça l'any 2003.

El precandidat ha promès una gestió que donarà 'més èxits, més oportunitats de creixement econòmic, més seccions, més patrimoni i més socis'. En aquest sentit, Godall ha recordat que el pla de negocis presentat l'any 2003 pretenia uns ingressos de 253 per la temporada actual, i en realitat s'han superat amb escreix, fins als 405 milions ingressats enguany. Seguint aquesta línia, l'actual vicepresident primer ha promès assolir els 1.000 milions d'euros d'ingressos l'any 2016 si aconsegueix la presidència.

Per últim, Godall s'ha compromès a una presidència on el FC Barcelona aconsegueixi esdevenir una marca global, on l'eslògan 'Més que un club' esdevingui 'More than a club', i a la vegada ha reiterat el seu compromís per 'continuar fent país' des del principal club esportiu de Catalunya.






COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.