directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 15:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Desconvocada la vaga

Els treballadors d'autobús decideixen desconvocar la vaga prevista durant el Mobile World Congress tot i que no accepten tampoc la proposta salarial de l'empresa

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

L'assemblea de treballadors d'Autobusos de TMB ha decidit desconvocar la vaga que hi havia prevista durant el Mobile World Congress. Els empleats han votat en contra d'aquesta jornada de protesta però al mateix temps també han rebutjat la proposta salarial de la direcció i per tant demanen seguir negociant. La votació, amb 2.000 persones, s'ha fet a mà a l'alçada a les cotxeres de Triangle Ferroviari, a prop de La Sagrera. Just abans de votar hi ha hagut divergència d'opinions. Alguns sector volien votar directament mentre que d'altres preferien que s'obrís un torn de paraula per escoltar les opinions dels treballadors.

Comparteix
   


Etiquetes
Finalment els responsables de cada sindicat han fet servir el micròfon per posicionar-se. Alguns representants sindicals han demanat als assistents a l'assemblea que desconvoquin la vaga mentre d'altres opinions optaven per mantenir les jornades de protesta. S'han sentit veus parlant de "traïció", per la decisió dels treballadors de Metro votant en referèndum aquest dissabte. Alguns sindicalistes han assegurat que aquesta proposta és "perillosa i dolenta" i que "lliga de mans" el propers responsables a negociar el conveni col·lectiu a partir del 2014. 

La proposta que ha posat sobre la taula TMB suposa que els treballadors cobrin els endarreriments de 700 euros d'aquest 2011 en dues tongades, una el 2013 i l'altra el 2014. I que l'augment del 2,4% que preveu el conveni col·lectiu es divideixi en dos més també en aquests dos anys. 

Un 74,6% de la plantilla en conveni de Metro va decidir desconvocar la vaga aquest dissabte en referèndum.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
27 de febrer de 2012, 12.30 h

Tal como está la situación laboral estos descerebrados pretendian más de lo que como enchufados priviligiados que son se merecen, si no están de acuerdo que lo dejen, otros en su lugar más baratos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.