directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 16:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

AraVallès es presenta oficialment dins la Setmana Tecnològica de Granollers

S'enceta així una xarxa de capçaleres sota la marca 'ara' que completaran AraGirona i AraPonent

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

AraVallès, el diari digital del Vallès Oriental, es presentarà oficialment a les vuit d'aquest vespre al Centre Tecnològic i Universitari de Granollers, dins el recinte de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. La presentació, oberta a tothom, s'emmarca dins la Setmana Tecnològica que organitza l'Ajuntament de la ciutat i estarà participada per Saül Gordillo, director de l'Agència Catalana de Notícies (ACN) i l'editor i el director del diari digital del Vallès Oriental, Joan Camp i Eduard Mas, respectivament. S'enceta així una xarxa de capçaleres sota la marca 'ara' que completaran en breu AraGirona i AraPonent, projectes que funcionaran de manera autònoma del projecte d'àmbit nacional, directe!cat, mantenint alhora una estreta col·laboració que permeti al conjunt de digitals enriquir-se mútuament.
aravallès seu
Comparteix
   

Tal i com informa AraVallès, Gordillo, Camp i Mas formaran part d'una taula que destacarà la importància dels mitjans digitals al món local i la seva repercussió en l'opinió pública i l'àmbit de comunicació. A la taula també s'explicarà el recorregut d'AraVallès durant els seus primers cinc mesos de vida i anunciarà els seus objectius futurs.

L'acte de presentació s'emmarca dins la cinquena Setmana Tecnològica de Granollers, que se celebra del 20 al 30 de gener i que enguany, per primera vegada, es fusiona amb la Catosfera, que el 29 i 30 d'aquest mes celebra la seva tercera edició.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.