directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 01:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El digital AraValles.cat ja compta amb 2.500 visites úniques diàries

Aquesta fita s'aconsegueix tan sols cinc mesos després del naixement del diari

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El diari electrònic Aravalles.cat ja compta amb 2.500 visites úniques diàries, segons ha confirmat aquest dimecres la direcció del mitjà durant la seva presentació oficial a Granollers. El seu editor, Joan Camp, ha recordat que el diari va ser sortir en un moment en què hi havia 'un buit informatiu' de mitjans digitals al Vallès Oriental. Per la seva banda, el director d'AraVallès.cat, Eduard Mas, ha ressaltat el model de 'proximitat i de qualitat' que volen desenvolupar, a més dels 30 opinadors que han tingut fins ara i la seixantena de blogaires de temàtica comarcal. La posada en marxa d'aquest digital, enceta la xarxa sota la marca 'Ara' que completaran en breu AraGirona.cat i AraPonent.cat, tres projectes que funcionaran de manera autònoma en relació al directe!cat.
aravallès ara vallès
Comparteix
   

El director d'aravalles.cat, Eduard Mas, ha destacat que busquen 'un periodisme de proximitat i de qualitat i que fomenti la participació'. Mas ha ressaltat que en cinc mesos han publicat més de 800 notícies i que compten amb 30 opinadors i més de 64 blogs amb la comarca com a protagonista. L'editor d'AraValles.cat, Joan Camp, ha explicat que quan fa un any van començar a idear el projecte hi havia 'un buit informatiu' al Vallès Oriental respecte als mitjans fets per Internet i ha destacat que els mitjans comarcals 'no s'han llençat' a la xarxa.

Camp també ha destacat que el digital ja compta amb 2.500 visites diàries, una xifra que s'assoleix després de només cinc mesos de funcionament del projecte.

Finalment, el director de l'ACN, Saül Gordillo, ha destacat que el Vallès Oriental 'tenia un dèficit de mitjans digitals d'informació comarcal' que no fossin de mitjans tradicionals, i creu que aravalles.cat 'omple un buit i posa la comarca al mapa digital dels mitjans comarcals'. Gordillo també ha posat èmfasi amb 'una iniciativa feta per gent jove i que ho vol fer seriosament en una època complicada però que passen coses. Un s'ha de posicionar i entrar en escena'.







Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Abril fletxa Granollers
29 de gener de 2010, 10.30 h



Jo soc del Vallès i penso que ha estat una molt bona idea crear la revista Aravallès, ja que així els vallesans estem al dia, digitalment, de tot el que succeeix a las nostres poblacions.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.