directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 02:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els universitaris "no han entès la situació del país"

Aquesta és la resposta del president de la Generalitat des del seu viatge oficial a Tànger davant de les protestes a les universitats

Comentaris 14  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha respost les protestes per les retallades a les universitats dient als estudiants que "no han entès la situació del país". Des de Tànger, on aquest divendres el president acaba el seu viatge oficial al Marroc, el president ha recordat que no hi ha "els mateixos diners que fa quatre o cinc anys" i que l'aixeta del crèdit està tancada. Davant d'això, la solució és arreglar la situació econòmica, amb el Govern al capdavant, ha dit, però "amb comprensió i col·laboració" per part de tothom, ha demanat. "Es pot seguir protestant però aquesta és la realitat", ha esgrimit, reiterant que la única solució és "enfrontar-se" a la crisi.

Comparteix
   


Etiquetes
Les protestes per les retallades a les universitats també tenen a veure amb la gestió de la crisi i el fet que les retallades siguin tan agosarades en sectors essencials com l'educació o la sanitat, puntals de l'estat del benestar.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
Isabel fletxa Barcelona
5 de març de 2012, 13.08 h

Els estudiants em sembla molt bé que protestin, però hauríen de denunciar també els privilegis intern i la mala gestió que hi ha a les Universitats actualment. Jo també defenso una Universitat Pública però millor que l'actual que esta plena de privilegis i amiguisme i això els estudiants no ho saben.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
atlasac fletxa Vila-real
4 de març de 2012, 10.40 h

A la Carme, com es veu que vos no veieu les televisions que jo miro......SOM NOSALTRES ELS QUE ELS ROBEM A ELLS IXOS 6.000.000 diaris....


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
atlasac fletxa Vila-real
4 de març de 2012, 10.27 h

Sr. President: Ens dirà quí s´ha fet els DINERS EN TRUITA?

US HAVEU DONAT CONTER?
Que, segons les ENQUESTES, diguen que VOTARAN ALS MATEIXOS.... aquesta gent? s´ha d´èsser BORREGO, BORREGO, BORREGO....jo em RETIRO, sóc massa vell per a donar-m´hi CA>BOTADES A LA PARED ! !......si....podeu evitar la GUERRA ATOMICA vosaltres mateix ! ! !....això SI els CRIMINALS els d´E T A. encara tindran temps per a dír-vos-ho una MILLONA MES ! ! !.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Carpe fletxa Valldoreix
3 de març de 2012, 13.34 h

Realment la situació és prou clara per a mi: L'estructura financera ha estirat més el braç que la màniga i ha retirat els crèdit, provocant una manca de diner líquid. Sense diners no es poden pagar els deutes...ni els sous. Per tant s'han d'escurçar les despeses. Com? Retallant els sous dels que més guanyen? No!, retallant els sous i suprimint els llocs de treball dels que menys tenen, que són els que no governen. Així és aquest puto món.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Montserrat fletxa Barcelona
3 de març de 2012, 09.41 h

Quins collons! L'entenen i la pateixen!!!!! Però que s'ha pensat? Que els universitaris són quatre desgraciats que van a la universitat per estudiar i fer manifestacions com a distracció? Són gent amb ganes de treballar, formar-se, i tirar endavant aquest País que, un cop acaben la carrera no els ofereix llocs de treball. Això és el que no ha entès? Que només guanyen diners els qui entren a la política per la porta gran? Aquests que des de la política es gasten els diners dels ciutad... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Rauric fletxa La Guingueta
3 de març de 2012, 09.16 h

Els estudiants han entès perfectament el que esta passant amb aquesta crisi, els qui no ho han entès son els quatre violents que cremen papereres i malmeten el mobiliari urbà i tan sols mostren la seva violència fent que al dia següent l'imatge de les manifestacions sigui només violència com han reproduït una majoria de diaris nacionals e internacionals.
Sempre han de sortir els quatre brètols que malmeten la bona imatge de la majoria de estudiants que es manifesten amb tot el seu dr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Pere fletxa Terrassa
2 de març de 2012, 20.01 h

No us adoneu que aquest govern CiU-PP s'està carregant l'estat del benestar, no només els universitaris, sinó tot el poble (classe popular) hauria de sortir al carrer dia si i dia també a protestar massivament.
La independència arribarà o no arribarà però no us penseu que seria la panacea amb aquesta classe política que ens governa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
2 de març de 2012, 15.07 h

#5 Tens tota la raó, Sinuhé, però és el que té afavorir discursos cada cop més dretanitzats. Una moda molt estesa a l'independentisme avui dia, que suposo alguns patiu. Com deia Fermin Muguruza- Negu Gorriak, alguns coneixeu els vostres amics? Ves que no siguin aquests!.... Encara que diguin independència, molts el que volen dir és: visca la meva butxaca. Una síntesi neoliberalisme-nacionalisme és avui majoritaria al catalanisme. I SÓN ELS DE SEMPRE.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
2 de març de 2012, 15.01 h

#4 Llegint el teu convergent comentari, evidentment, el teu nom és un encert, Borinot. Espoli quotidià las treballadors, als serveis públics. I tant, home, però anulem l'impost de succesions i afavorim fiscalment als que més tenen. L'espoli avui es una excusa per espoliar, als catalans! Clar, no els de la seva classe.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
2 de març de 2012, 14.59 h

Sento dir-ho, però criticar les manifestacions d''universitaris perque no són manifestacions independentistes ho trobo del.lirant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.