directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 13:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

S'enfonsa un buc mercant espanyol a una milla d'Eivissa

Ha xocat amb uns illots però els tripulants han evacuat el vaixell a temps

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Des de Salvament Marítim de Mallorca han afirmat que no hi ha hagut ferits. Els 20 tripulants del buc Don Pedro de la companyia Iscomar han pogut evacuar el vaixell a temps. El buc havia sortit del port d'Eivissa cap a València i per causes encara per determinar ha xocat i se li ha obert una via d'aigua. Ara s'intenta netejar la taca de fuel que ha deixat el buc.
eivissa vaixell posta de sol barco buc veler
La posta de sol a Eivissa

Comparteix
   


Etiquetes
Un buc mercant espanyol, el Don Pedro de la companyia Iscomar, ha xocat aquest dimecres a la matinada amb uns illots a una milla i mitja d'Eivissa i s'ha enfonsat sense que hi hagi hagut cap víctima, segons han informat des de Salvament Marítim de Mallorca. El buc havia sortit del port d'Eivissa cap a València i per causes encara per determinar ha xocat i se li ha obert una via d'aigua. En un principi la mateixa tripulació ha intentat tapar la via d'aigua amb l'ajuda d'un remolcador del port però ha estat impossible evitar l'enfonsament del vaixell. Immediatament s'ha posat en marxa un dispositiu format per Salvament Marítim, Capitania Marítima i els Serveis d'Emergències del Govern Balear per rescatar la tripulació, que no ha patit cap dany.

Els 20 tripulants de l'embarcació han estat rescatats sans i estalvis per la Salvamar Markad i des de Salvament Marítim han enviat el buc polivalent de lluita contra la contaminació Clara Campoamor per controlar un vessament del combustible del vaixell, ha explicat Miguel Félix Chicon Rodríguez, cap de Salvament Marítim a Mallorca. Ara l'autoritat marítima obrirà una investigació per esbrinar les causes que han provocat la col·lisió.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.