directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 13:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

TV3 retransmetrà en directe els Premis Gaudí, la gran festa del cinema català

El teatre Coliseum reunirà el bo i millor de la indústria cinematogràfica del país

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La gran festa del cinema català ja és aquí. Aquest vespre, l'Acadèmia del Cinema Català premiarà les millors pel·lícules i els millors professionals del país, en la segona edició dels Premis Gaudí, que tornarà a emetre en directe Televisió de Catalunya. La gala, que omplirà el teatre Coliseum de Barcelona, repartirà 22 premis entre les 34 pel·lícules nominades d'aquest any. La cerimònia serà conduïda per cares conegudes del cinema català, i tot i que els presentadors no es descobriran fins l'últim moment, ja han anunciat que hi participaran Clara Segura, la presentadora de la primera edició, Santi Millán o Dafnis Balduz, entre d'altres. Entre els qui lliuraran premis caldrà comptar-hi actors i actrius com Mercedes Sampietro, Clàudia Bassols, Sílvia Bel, Cristina Brondo, Anna Sahun, Irene Montalà, Ivan Morales, David Selvas i Pep Anton Muñoz.
premis gaudí
Comparteix
   

Aquest any s'han presentat als Gaudí 91 produccions, de les quals han estat nominades 34 pel·lícules en 22 categories. Televisió de Catalunya ha participat en 23 dels films nominats en aquesta edició.

Els films Trash, Xtrems i The Frost han acaparat la majoria de nominacions, i opten a onze premis cadascuna. En la categoria de millor pel·lícula en català, es disputaran el Gaudí Tres dies amb la família, VOS, Trash i Xtrems. Entre els nominats a millor director hi ha el veterà Marc Recha i els debutants Mar Coll, Carles Torras i Abel Folk i Joan Riedweg.

A més en la cerimònia el director, productor, guionista i actor Josep Maria Forn, amb una filmografia de més de 250 pel·lícules, rebrà el Premi Gaudí d'Honor de l'Acadèmia.

La tramissió de la gala per TV3 la conduiran l'especialista en cinema Àlex Gorina i Òscar Dalmau, i a la catifa vermella, recollint l'arribada de les estrelles, hi haurà les periodistes Anna Simon i Ana Boadas, del programa Divendres.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.