directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 00:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Laporta nega cap pacte amb Carretero i diu que no ha decidit encara el seu futur a la política

El líder de RCat s'ha posat avui a disposició del president blaugrana

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha negat aquest dilluns a la tarda que tingui cap pacte amb el president de Reagrupament, Joan Carretero, per concórrer conjuntament a les pròximes eleccions catalanes. Laporta no ha volgut entrar a valorar la crisi del partit independentista i s'ha limitat a dir que és un problema 'que els afectats resoldran de la millor manera que puguin'. El president del Barça, a més, ha remarcat que 'no puc tenir cap pacte' perquè 'no tinc res decidit' sobre el seu possible futur polític. Aquest mateix matí Joan Carretero s'ha posat a disposició de Joan Laporta. El president blaugrana assegurava que 'li encantaria' que Carretero se sumés al seu projecte.
joan laporta
Comparteix
   

Davant d'una gran expectació mediàtica, Laporta ha tirat pilotes fora davant les preguntes sobre la seva relació amb la formació política Reagrupament i sobre el seu possible futur a la política catalana. Així, el president del Barça ha negat tenir cap decisió presa i ha explicat que 'estic fent reflexions i aglutinant una sèrie d'elements de judici que em permetran prendre una decisió, que ara no tinc'. Laporta ha destacat que la seva serà una conclusió a la qual arribarà 'amb tranquil·litat' i que serà 'la que consideri millor pel país'. El president del Barça ha repetit diverses vegades que 'no tinc res decidit' i ha assegurat que el que ara mateix 'em motiva és acabar la presidència del Barça de la millor manera possible'.

Laporta, a més, tampoc ha volgut entrar a fons a valorar la crisi que travessa Reagrupament. En aquest sentit, Laporta ha matisat que 'són qüestions internes, que els afectats resoldran de la millor manera que puguin. Els tinc molt de respecte, però són coses que no m'afecten directament'. De manera rotunda, el president del Barça ha negat tenir cap pacte amb Carretero, com s'havia especulat a partir de les declaracions del líder de Reagrupament, decidit a 'parlar' amb Laporta. 'No tinc cap pacte; això són coses que no em plantejo, perquè no tinc decidit res encara', ha sentenciat.

Laporta ha fet aquestes declaracions a la sortida de la signatura, com a vicepresident de l'associació de clubs de futbol europeus i junt a una cinquantena d'equips, 23 ciutats i la UEFA, d'una declaració d'intencions que pretén ser el marc per promoure el civisme i les bones pràctiques a les ciutats que siguin seu de partits de futbol internacionals. Barcelona i el Barça han estat dos dels signants.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
pasbort fletxa Vila-real
2 de febrer de 2010, 11.44 h

Seria bó que Laporta estigués al dia de que necessitem els catalans un NOU CAROD ROVIRA, MAS, etc. NO EL VOLEM PER A RES!!! però si estigues en la mateixa corda que el ZAPATERO com a PRESIDENT seria ideal!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.