directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 13:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

TV3 farà vaga quatre hores el pròxim dijous

El Comitè d'Empresa assegura que l'aturada és 'és la culminació d'una negociació que ha acabat amb la paciència dels treballadors'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

TV3 viurà una aturada de quatre hores dijous que ve en protesta per l'endarreriment en el conveni entre l'empresa i els treballadors. Entre altres demandes, els treballadors reclamen que es mantingui la producció interna, que s'apliqui la llei de conciliació de vida laboral i familiar, la cobertura de les vacants de les prejubilacions voluntàries, i que es garanteixi l'IPC, a més de l'increment d'1,2% durant la vigència del conveni. Segons el Comitè d'empresa de TV3, la convocatòria de vaga, que té el suport de CCOO, 'és la culminació d'una negociació de conveni interminable que ha acabat amb la paciència dels treballadors'. La direcció ha demanat respecte i civisme durant les quatre hores de vaga.
àgora tv3
Comparteix
   

Aquest dimecres hi ha una última assemblea general de treballadors per ratificar l'aturada o bé desconvocar-la si a última hora s'arriba un principi d'acord. De moment, les assembleees parcials han donat ple suport a l'aturada.

La vaga, que abraçara les 12 del migdia fins les quatre de la tarda, afectarà el programa Tvist, i els telenotícies comarques, possiblement l'espai 'Medi Ambient', el Telenotícies Migdia, 'La Riera' i la preproducció del magazine 'Divendres' i l'Info K, segons han explicat fonts del comitè d'empresa. Durant aquestes 4 hores, està previst que s'emeti la mateixa programació pels quatre canals de la cadena –TV3, Canal 33, 3/24 i 300- i que seria un butlletí del canal de notícies 3/24.

Segons fonts dels treballadors, direcció i treballadors estan acostant posicions les últimes hores i no es descarta que s'arribi un principi d'acord que permetés desconvocar la vaga. Ambdues parts intenten arribar a un acord sobre les diferències salarials, la producció interna i com cobrir les prejubilacions. No obstant això, si finalment l'aturada segueix el curs establert, la direcció ha demanat que 'es desenvolupi dins dels límits de respecte i civisme'. Així mateix, ha deixat clar que respecta aquesta convocatòria, però que no comparteix els motius.

La direcció de Televisió de Catalunya també creu que ha proposat millores substancials en la regulació dels permisos per afavorir la conciliació de la vida familiar i laboral i que l'empresa ha assumit costos i dificultats organitzatives que fan que les condicions dels treballadors de TV3 siguin superiors a la dels periodistes dels altres mitjans.

El Sector de mitjans de comunicació de CCOO Catalunya ha donat suport a l'aturada per aconseguir una 'bona i acceptable negociació del conveni col·lectiu'. Per al sindicat, en plena crisi econòmica és 'més necessari que mai que els treballadors puguin exercir la seva tasca informativa en unes excel·lents condicions de treball i qualsevol destorb en la via del diàleg redueix l'eficàcia i la dimensió social del mitjà'.






COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
2 de febrer de 2010, 17.30 h

Pel què serveix aquesta emisora espanyola !!!!!!. Per a mi, com si no volen tornar a començar mai més.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.