directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 19:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La CUP es presentarà a les eleccions catalanes

És una de les decisions que la formació independentista ha pres en la seva primera assemblea nacional, però que ha matisat posteriorment perquè ha retardat la decisió final al primer trimestre de 2013

Comentaris 17  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

La CUP ha decidit presentar-se a les eleccions al Parlament català 'tan aviat com sigui possible'. D'aquesta manera, es preveu que la formació independentista pugui preparar una candadidatura al final d'aquesta legislatura. Ha estat, però, una decisió de poc consens, ja que només ha guanyat per un vot de diferència: 166 persones hi han votat a favor, mentre que 165 han votat per presentar-se 'quan es decideixi'. Més tard, però, l'assemblea ha decidit retardar la decisió definitiva a principis de l'any que ve. D'aquesta manera preveuen estar preparats en cas que les eleccions al Parlament siguin anticipades l'any que ve o s'esgoti la legislatura fins al 2014. Albert Botran, membre del Secretariat Nacional de la CUP, ha explicat que mentre es desenvoluparà una proposta política, s'organitzaran per afrontar una campanya electoral, i definiran quina serà la feina, en cas de aconseguir representació, dels diputats de la CUP al Parlament.

Comparteix
   





COMENTARIS fletxa taronja

item
#17
13 de març de 2012, 08.52 h

Tota la raó. No són ningú per donar lliçons. Jo vull gent seria governant el meu país, i no dic que siguin la gran serietat els d'ara ni els que han passat però millor que la CUP si.
Només cal veure quines solucions farien ells als temps que corren... i la veritat no donen cap seguretat de res. Penso que "pixen" fora de test... i molta senyera, molts drets,... i poc treballar! Visca les ajudes i tots molt feliços!
Ah, i els Srs de la CUP tenen un problema i gran, la negativa a tot.
Seg... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
PereelDigne fletxa Granollers
12 de març de 2012, 19.25 h

El problema de la CUP és que volen viure bé mentre les institucions els vagin mantenint. De fet han muntat un entramat d'entitats les quals suquen de l'ajuntament, i així poden anar fent festes, sopars i concerts. Tenen una base política primísssima i encara volen seguir donant lliçons al atres.El cas és que ningú parla d'aquest partit sinó és en alguns petits ajuntaments i serà molt interessant que es presentin al Parlament per veure'n els resultats. Com diu algun opinador, una cosa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
ll.b. fletxa granollers
12 de març de 2012, 19.23 h

#13 Veig que saps comptar en nombre inferior a 10. Però per al que tu respecta amb Maria Lapiedra en tenim de sobres. Millor dit no en tenim ni per començar. Tòfegaries en la baba.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
garbo fletxa premià
12 de març de 2012, 19.10 h

coi no és podem posar d´acord d úna p..vegada i anar tots junts a les pròximes elleccions?..ufff quina manera de complicar-nos la vida nosaltre mateixos..UNITAT!!..visca la libertat catalans!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
12 de març de 2012, 19.06 h

OTRO PARTICIPANTE EN LA TROUPE SEPARATISTA.

SI SE JUNTAN ESTOS, EL LAPORTA , LA MARIA LAPIEDRA, EL RE-TARDA Y EL CARRETERO DAN UNA TROUPE QUE LOS RINGLING BROS ENVIDIARIAN. . . . .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Biel fletxa Barcelona
12 de març de 2012, 15.16 h

Un altre partit de feixistes barretinaires?
Tenin ERC del genyu Jorqueres, Deomocracia no se qué de Jan "al loro que mo estamos tan mal" Laporta, SI amb renegats de CIU i ERC, i ara els 4 paletos de CUP... jajajajajajaja!!!

Un altre! Un altre!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Tània fletxa Bcn
12 de març de 2012, 14.00 h

Manel, de Vilanova del Vallès, de quina "majoria del carrer" parles, si les CUP van treure només 60.000 vots a les eleccions municipals! Menys que la Plataforma per Catalunya, que en va treure 65.000. I en el moment més baix d'ERC, quan tot us era favorable... Deixat de fantasies i mira't els resultats electorals: http://elecciones.mir.es/resultados2011/99MU/DMU99999TO_L1.htm


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10 Magda Gifre Badruna
12 de març de 2012, 13.50 h

#9 Marta, no conec gaire les CUP, al meu poble no n'hi ha, pero aixo de "volen l'estat del benestar treballant quatre i ells vivim sota la parra", es exactament el que fan TOTS els politics que tenim ara.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Marta LL. fletxa Borges
12 de març de 2012, 12.51 h

Quina pena... si són com el Regidor del meu poble... ja podem plegar... Jo el voto, i després veig tot el que hi ha. Aquests volen l'estat del benestar treballant quatre i ells vivim sota la parra. Per estirar un pais falta gent seriosa, i amb moltes ganes de treballar.
Necessitem anar units, no tantes capelletes!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Manel fletxa Vilanova del Vallès
12 de març de 2012, 12.31 h

Esteu molt nerviosos els d'Erc, no? S'entén, no passa res. Un projecte energètic, rupturista, fresc i jove us fa por, molta por. De fet, si passés quelcom semblant al què ha passat a molts pobles us endurieu un "sustu" ben gran. La CUP no és Solidaritat, és tot el contrari. Contacte directe amb la gent, treball, treball i més treball. I això està molt ben valorat. I alguns ja deveu estar guarits. I a més ara que heu entrat en aquesta mena de camí estrany de pacte amb el neoliberalis... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.