directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 08:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Portabella demanarà a l'Ajuntament de Barcelona la cessió de locals per qualsevol consulta ciutadania

La voluntat és que el consistori faciliti la participació en tots els referèndums, com el de la independència per Catalunya

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, demanarà divendres vinent al plenari que el consistori cedeixi espais a totes aquelles entitats de la ciutat que organitzin consultes, per tal de fomentar la participació ciutadana. Si s'aprova aquesta moció, a la qual CiU ja s'hi ha posicionat a favor, tots els actes de participació democràtica, com la consulta sobre la independència que promou Barcelona Decideix, comptarien amb la cessió d'espais municipals per part de l'Ajuntament. El líder d'ERC a Barcelona encara no ha volgut avançar quin dia presentaran la moció de suport a la consulta sobre la independència, ja que el text i la data s'estan consensuant encara amb Barcelona Decideix.
votació urna votar
Comparteix
   

La proposta d'ERC demana que el consistori cedeixi espais a totes les entitats de la ciutat que organitzin consultes ciutadanes, en una proposició que 'facilitaria el camí' a la consulta sobre la independència de Catalunya, la moció de suport de la qual s'ha de presentar més endavant.

Per ERC, la moció de divendres vinent sobre participació ciutadana vol comptar amb el suport de PP i PSC, tot i que, segons Portabella, ambdues forces polítics entenen la participació ciutadana com un espai on els partits han de dir la seva enlloc de 'no posar condicions' a les consultes promogudes des de la ciutadania.

Fonts de l'Ajuntament de Barcelona ha assegurat que la postura del PSC serà contrària a aquesta moció, ja que 'donaria cobertura' a la consulta sobre la independència.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
3 de febrer de 2010, 19.16 h

El PSOE esta contra les consultes. Això ja ho vare denunciar en Lopez Tena. Que el PSOE i els del PP són la mateixa cosa. Ells no volen el benestar de Catalunya ni que siguem el quart país sinó seguir endarrerits com ara. Si encara estan amb el seu l'estatutet que ningú ja ni se'n recorda ni vol!



Ai! Ai! Ai!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
abbb fletxa fffffffffffffddd
3 de febrer de 2010, 18.09 h

no te fe ni res


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.