directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Detenen l'exalcalde de Montroi i sis persones més per un suposat delicte urbanístic

Se'ls acusa de la construcció de 83 habitatges en terrenys no urbanitzables

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El jutge de primera instència i instrucció número 1 de Picassent, ha ordenat aquest dimecres al matí la detenció de l'exalcalde de Montroi (Ribera Alta) i de sis persones més per un suposat delicte urbanístic. En l'operació s'han fet entrades i registres simultanis a l'Ajuntament de Montroi i a set domicilis i tres empreses de València, Silla i Montroi. En aquests moments se segueix practicant el registre de les dependències de l'ajuntament en presència del jutge instructor. Tres dels 11 registres ordenats aquest matí ja han acabat. Els set detinguts aquest matí encara no han passat a disposició judicial. S'investiguen delictes contra l'ordenació del territori, prevaricació i altres pendents de diligències declarades secretes.

Comparteix
   

La Guàrdia Civil espanyola ha detingut l'exalcade de Montroi, Francisco Javier Carrión, i sis persones acusades d'un presumpte delicte en contra de l'ordenació del territori i prevaricació. Se'ls acusa de la construcció de 83 habitatges en terrenys no urbanitzables (rústics) a la zona de 'Els Mallars', dins del terme municipal d'aquest petit municipi de la Ribera Alta. Els detinguts encara no han passat a disposició judicial mentre que els registres a l'Ajuntament continuen. Des de primera hora d'aquest matí, els agents estan registrant les dependències municipals i interrogant els funcionaris.

L'actual alcalde confirma que la urbanització no té llicència d'edificació
L'actual alcalde de Montroi, José Antonio Polo, ha confirmat a la sortida de l'Ajuntament que els terrenys de la zona d'Els Mallars no disposen de llicència d'obra. Polo, que no ha volgut donar massa detalls per tal de respectar el secret de sumari, ha dit que el seu equip de govern està col·laborant en tot allò que els agents li demanen. En relació als habitatges, l'alcalde assegura que l'Ajuntament està intentant dur a terme un PAI per tal de regularitzar la situació de les 83 vivendes en les qual viuen en la seva majoria estrangers.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jordi-80 fletxa València
3 de febrer de 2010, 17.53 h

Si no m'equivoque eixe alcalde és del PSOE. Gràcies que almenys estan destapant la púrria mafiosa i especuladora als ajuntaments. Però hi ha molt més a instàncies més altes. Al País Valencià funciona la dictadura del partit únic oligarca, el PPSOE, que es tapen les vergonyes els uns als altres i es reparteixen estratègicament el pastís i les funcions de policia bo i policia roïn.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.