directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 18:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Neix AraGirona.cat, el diari digital de les comarques gironines

Dins de la xarxa de diaris de proximitat sota la marca 'Ara' · Comptarà amb la col·laboració de gironins il·lustres com Gerard Quintana

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Aquest dijous es posa en marxa AraGirona.cat, el diari digital de les comarques gironines. El projecte neix per donar cobertura a les comarques del Gironès, el Pla de l’Estany, la Selva, la Garrotxa, el Ripollès, l’Alt Empordà i el Baix Empordà. Amb una visió independent i local aquest nou mitjà de comunicació té la intenció d’apropar la informació als gironins i és, sobretot, una aposta decidida a favor de les noves tecnologies. Format per un equip jove, el diari vol reflectir, sense excepció, l'actualitat de totes les localitats de la demarcació i esdevenir un altaveu immediat per als centenars d'entitats gironines. Després de la posada en funcionament d'AraVallès.cat, la xarxa de diaris de proximitat vinculats a directe!cat creix amb la incorporació d'AraGirona.cat, i properament veurà el naixement d'AraPonent.cat.
aragirona ara girona
Comparteix
   

El principal objectiu d’AraGirona.cat és informar -amb rigor i qualitat- del dia a dia de les quatre comarques que formen la demarcació; i fer-ho des d’aquí, parlant directament amb les fonts i contrastant la informació. Totes les localitats de Girona, sense excepció, es veuran reflectides en aquest diari digital amb més o menys freqüència. I els centenars d’entitats Gironines hi trobaran un altaveu immediat.

Un altre aspecte a destacar és l’apartat d’opinió, en què els responsables de les principals entitats socials tenen un espai per a expressar el seu pensament. Tanmateix, AraGirona.cat també comptarà amb gironins destacats dins els camps de les arts, la cultura, la política, la comunicació i la medicina. En aquest sentit el consultor polític, Pau Canaleta, tindrà un espai propi, juntament amb el cantautor Gerard Quintana i l’actor del Cirque du Soleil i resident a Las Vegas, Mateo Amieva, entre d’altres. Tot plegat estarà dirigit pel periodista besaluenc Marc Estarriola, el qual compta amb el recolzament de les redaccions de directe!cat i AraValles.cat.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Antoni fletxa Esparraguera
4 de febrer de 2010, 17.48 h

Aixì es fa pais força i endavant


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
4 de febrer de 2010, 11.24 h

Ja era hora. Endavant i us desitjo força èxit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.