directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 09:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Unió Mallorquina proposa el cessament provisional i immediat dels alts càrrecs detinguts en l''Operació Voltor'

De moment, no seran suspesos de militància

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president d'Unió Mallorquina (UM), Josep Melià, ha proposat aquest dijous el cessament provisional i immediat dels alts càrrecs del partit detinguts en el marc de l''Operació Voltor' contra la corrupció. Melià ha concretat que es refereix als consellers, secretaris i directors generals, i gerents d'empreses públiques que es detinguin en aquesta operació contra la corrupció. En aquest sentit, ha proposat el cessament de l'exgerent de l'Inestur i director general de qualitat ambiental, Antoni Oliver; i el director general de Promoció Turística, Joan Sastre. No obstant això, aquests no seran suspesos de militància, tenint en compte que no se'ls ha imposat cap mesura cautelar perquè no han passat a disposició judicial.
Unió Mallorquina, Antoni Oliver
Comparteix
   

Melià ha pres aquest dijous mesures davant la situació en la qual es troben alguns alts càrrecs del govern balear i que militen a UM. En una roda de premsa convocada amb urgència, Melià ha proposat el cessament provisional i immediat dels consellers, secretaris i directors generals, i els gerents d'empreses públiques, que es detinguin o ja s'hagin detingut en el marc de l''Operació Voltor'.

Melià, doncs, es refereix amb aquesta mesura al cessament de l'exgerent de l'Inestur i director general de qualitat ambiental, Antoni Oliver; i el director general de Promoció Turística, Joan Sastre. El president d'UM no s'ha referit al cessament del director de l'Institut d'Inversions per a la Millora de l'Entorn Turístic (IMET)- organisme que pertany també a l'Inestur- Antoni Rebassa.

Melià ha explicat, però, que els alts càrrecs que es facin cessar, en el cas de sortir en llibertat sense càrrecs un cop hagin passat a disposició judicial, podran tornar a exercir el càrrec en l'executiu balear. En cas contrari, se'ls hauria de destituir.

Previsiblement, en el consell de govern que se celebrarà aquest divendres, el conseller de Medi Ambient (UM), Miquel Àngel Grimalt, proposarà el cessament de l'exgerent de l'Inestur i actual director general de qualitat ambiental i litoral, Antoni Oliver, ja que aquest càrrec depèn de la institució que Grimalt dirigeix. Segons sembla, en el consell de govern es podria fer cessar també el director general de Promoció Turística, Antoni Sastre.

Augmenten a onze els detinguts en el marc de l''Operació Voltor'


La Prefectura Superior de Justícia de les Balears ha informat mitjançant un comunicat que l''Operació Voltor' continua oberta i que en el decurs d'aquest dijous s'han detingut vuit persones i s'han realitzat tres registres. A aquestes vuit persones s'han de sumar les cinc que es varen detenir aquest dimecres, i de les quals dues d'elles es troben ja en llibertat.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.