directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 20:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rabieta del PP, que talla les emissions d'InfoTV a Ontinyent

Sota l'excusa "garantir la pluralitat", els populars han cancelat les emissions del canal

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El PP torna a demostrar com les gasta. L'alcaldessa popular d'Ontinyent ha substituït sense previ avís ni consulta les emissions d'Info TV per les d'Eurosport. Es justifiquen que amb aquest canvi la Televisió d’Ontinyent serà més "objectiva". L'executiu local ha apel·lat a la pluralitat informativa com a principal motiu per tancar l'emissió d'InfoTV. Des del canal han respost amb un vídeo que podeu veure aquí.
infotelevisió infoTV
Comparteix
   


Etiquetes
El Partit Popular (PP) amb aquestes accions demostra que encara no té clar què és la llibertat d'expressió i la democràcia. L'alcaldessa d'Ontinyent, que governa amb majoria absoluta, ha decidit unilateralment suprimir les emissions d'InfoTV, que es podia veure gràcies al canal municipal TV Ontinyent (TVO). L'executiu local ha apel·lat a la pluralitat informativa com a principal motiu per tancar l'emissió d'InfoTV. En un comunicat oficial de l'Ajuntament, que aquí podeu llegir, es vol "garantir la pluralitat informativa", textualment. Ara ha quedat demostrat que pluralitat informativa per al PP és canviar les emissions d'InfoTV pel canal d'Eurosport. InfoTV considera una burla a la intel·ligència l'argument que ha adduït el PP. També s'ha justificat el canvi de programació a una graella més "objectiva".

InfoTV es lamenta per dos principals motius: no s'han pogut acomiadar dels seus telespectadors d'Ontinyent i també perquè les emissions que ofereix en valencià InfoTv han estat substituïdes per partits de criquet comentats en alemany i anglès. Podeu veure la resposta al tancament que ha fet InfoTV en aquest enllaç.

InfoTV ha respost que la cadena no és fortament polititzada, sinó que dóna molta importància a la informació política, 'perquè és en el món de la política que es prenen les decisions que milloren o empitjoren la vida dels ciutadans'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
12 de juliol de 2007, 09.03 h

El partit popular MAI ha tingut clar el que vol dir llibertat d'expressió y el que es la Democràcia. El dia que s'ho comenci a plantejar, perdrà la majorìa dels seus votants, per tant no ho farà mai.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.