directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 10:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La xarxa esclata contra el lliurament de TV3 i Catalunya Radio al PP

Amb el #novaPProgramacioTV3 centenars de piuladors han omplert la xarxa de propostes satíriques sobre la nova programació de TV3.

Comentaris 39  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 17 vots )
carregant Carregant

L’acord entre CiU i el PP que converteix en vicepresident de la CCMA a un dirigent del PP i admirador d’Aznar (1)incendia les xarxes socials. Un cop més la ciutadania s’avança a la classe política i les xarxes s’han inundat d’imaginació amb el #novaPProgramacioTV3 els piuladors han fet mil una propostes de nous programes adaptat al tarannà del Partit Popular. No tant sols piulades sinó també dissenys amb el nou logo de TV3 adossat amb el PP ( @DolorsBoatella ) confirmen la indignació de la gent que no pot entendre que és lliuri d’aquesta manera els mitjans públics catalans a aquells que tant mal fan a la llengua catalana, País Valencià, Illes i ara el Principat.

Comparteix
   


Etiquetes
A tall d’exemple reproduïm algunes de les propostes que els piuladors han posat a les xarxes, com una mostra de l’emprenyada que s’ha viscut en les darreres hores davant el poder que tindrà el PP en una de les eines claus en la promoció de la llengua i cultura catalana.

Malgrat que el Govern Mas compta amb altres possibilitats per poder aprovar tant els pressupostos, com la CCMC o moltes altres lleis, perquè ho fa amb el PP?

La ciutadania no entenc que es pacti amb un PP que no s’ha moderat gens, més aviat tot el contrari, i que no s’atura en la seva croada per fer més petit aquest país. Mentre el Govern espanyol imposa i multiplica la marca ESPANYA, el PPC exigeix retallades en tot allò que fa país, ambaixades, cultura, llengua, mitjans catalans de comunicació, immersió lingüística, i com no, l’extermini de la llengua catalana al País Valencià i les Illes.

Imaginació i indignació davant el poder del PP

Us deixem diferents piulades que sota el #novaPProgramacioTV3 han inundat les xarxes:
Moisès Trullàs: "El Cat a l'aigua, @ERCBages: Aviat veurem "La família" substituint infidels,  @elopezdomenechDesapareixerà aquesta collonada del Club Super3. A partir d'ara: "Flechas y Pelayos, David Navarrete‏  inclourà doblatge en castellà per #les3families, Juan M. Sánchez‏Donant Cañas amb (@jordi_canyas) C's, Josep M Gracia‏Tancaran les emissions cada dia amb un ARRIBA ESPAÑA?, Josep Bigorra Nova temp. "el convidat" a casa de Llanos de Luna, Alicia Schez-Camacho, Albert Boadella, Vidal Cuadras, Jordi Cañas,  Xavier Gonzàlez‏  Avui a Catalunya des de l'Aire "PPalencia que hermosa eres", @francescriberaOració, comiat i tancament, en blanc i negre,  Xavier Martinez‏ "Catalunya pels aires," Laia Marqués‏"Polonia es España," Yago Alonso‏Banda Facha, el programa de debat a TV3, @alexhaixDi Stéfano, Amancio y Puskas en substitució de Kubala, Moreno i Manchón, ‏@xavierbastos1"Mestres" sera substituit per "Infantas," @lbertMarti‏ L'Ángel Acebes presentarà un nou programa. "Entre Línies....de Investigació, Jordi Medina Sala‏Nou reality "Las 3 familias," Eli Nebreda‏les campanades de cap d'any aniran a càrrec d'Ana Obregon i Ramón García...., Sangrantana  Caçadors de maulets, Isaac Posadas‏ Punt pilota, presentat per Tomàs Roncer, casundeu"Polseres rojigualdes" sèrie que explica la història d'un grup de nens malalts dins un hospital privat
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#39
mac2 fletxa manresa
21 de març de 2012, 13.08 h

#35 No val la pena perdre el temps amb aquesta gent. Nosaltres hem de vetllar per la nostra terra i la nostra llengua i als que es queixen se'ls ha de pagar amb la mateixa moneda en que des d'Espanya ens paguen a nosaltres: amb indiferència i menyspreu. Es fan la víctima perque els interessa, ells són els reis de la mentida i la manipulació i aquest és el premi que es mereixen. La meva escola va ser tota en castellà i aixecant el braç...


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
21 de març de 2012, 09.17 h

#37 Sí Senyor. Em trec el barret. El què dieu és una realitat puta i dura, a la vegada que trista i decebedora per part d'aquells partits, dels quals jo particularment mai no els suposava la tebior en llurs reaccions davant els problemes, ja no solament els econòmics, car cap ni un d'ells saben si es tracta d'ous o de boles de billar, sinó cap als temes tan o més punyents que són el nostre idioma i la nostra identitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
Pep fletxa Mataró
21 de març de 2012, 01.12 h

A veure: no enteneu res. Es tracta de convertir TV3 en una pura escombraria, que no es pugui mirar, de manera que els bons professionals emigrin a altres mitjans, singularment a TeleGodó, coneguda com a 8TV, tal com ja es va fa amb el desmantellament de Catalunya Ràdio (en menys de 2 anys van caure en Bassas, en Clapés, en Basté, en Solà...), i alguns van anar a petar a RAC1, emissora dels Godó.
Es tracta de convertir les coses en català i amb una mica de qualitat en productes de pagame... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Narcs fletxa BCN
21 de març de 2012, 00.05 h

Lo que és relament denunciable és la situació del Català al País valencià, a les illes balears , a la Franja de Ponent i a la Catalunya Nord i desde fa més de 300 anys!!!, aquesta gent són mers peons de l'espanyolisme....hem d'aconseguir la independència ...però ja i amb CiU no anem enlloc.

Simulador politico-militar i econòmic per internet apuntevos-hi per fer creixèr Catalunya i aconseguir la independència!
http://www.erepublik.com/en/referrer/Naboal


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
20 de març de 2012, 20.49 h

#24 Me place dirigirme a Vd. en castellano, lengua que respeto y admiro. le comento tambien con todo mi respeto lo equivocado que esta en sus planteamientos sobre la inmersion linguista en Catalan ¿en que otro pais del mundo con una lengua propia podrian sus hijos tener un dominio de su lengua materna?, tiene un privilegio, si mis hijos que supongo aceptara que tienen los mismos derechos que los suyos, viviesen en otro lugar de España
no tendrian el mismo derecho a estudiar en lu lengua mate... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
20 de març de 2012, 20.22 h

Pacte fiscal, quina comedia, os refieu de C i U? s´aprofitara de las divergencias del PSC per justificar el seu mes que segur fracas i com sempre entre uns i el altes res de res. Ens o tindrem que fer solets, sensa els inutils del partits. Fa riure pensar que un gover que se entrega al PP pot fer res per la prosperitat i independensia fiscal de Catalunya


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Francesc fletxa Sant Pol de Mar
20 de març de 2012, 19.27 h

#24 ets un provocador.
Gracies a gent com tu el numero de independentistes creix i creix
Els aspañols com tu sou una SUB-RAÇA.

INDEPENDENCIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Quim fletxa BCN
20 de març de 2012, 19.27 h

#31 Perdona Arnau, però convergència porta des de la "transició" espanyola amb el mateix cuento. Es un problema genètic nostre, a l'hora de la veritat no tenim collons per res. Serem bons negociants.. i moltes coses bones, però ens falta molt de valor per poder dir i FER les coses pel seu nom i aixó ho saben. Vet aquí el problema. Ja saben que ens passarem uns altres 30 anys més dient el mateix. Si jo mateix paso vergonya aliena quan veuen del pal que anem... molta mani, molta estelada.... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Arnau fletxa Catalunya
20 de març de 2012, 19.06 h

Ei jo soc independentista i votant d'esquerra republicana !
Ara bé trobo que n'esteu fent un gra massa. Qui és el partit que problabement ens aconseguira un pacte fiscal ? CIU
D'on és l'alcalde que ha promogut l'associació de municipis per la indpendència ? DE CIU és Vila D'abadal l'alcalde de Vic.
S'ha de ser realista. La independència de Catalunya passa per CIU, més que res perquè és el partit amb més representació.
VISCA CATALUNYA LLIURE !


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Quim fletxa BCN
20 de març de 2012, 18.17 h

Convergents, esteu fent el patètic, el ridícul i la cagueu de plé! Amb els vostres pactes sou capaços de vendre l'ànima al diable. Feu puta pena. I el més trist es que us feu servir de la senyera per fer veure que sou catalans. Molt dir de la transició, pacte fiscal, però i a la fí us excita més anar del braçet amb el PP. Sou el màxim exponent de la falsetat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.