directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 09:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC retreu el 'doble discurs' del PSC amb el cementiri nuclear després que Xavier Sabaté defensi la seva ubicació a Ascó

El president Montilla i el Parlament s'han pronunciat en contra

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Les Federacions d'ERC al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre han criticat el 'doble discurs del PSC sobre la ubicació del cementiri nuclear' després que el delegat del Govern al Camp, el socialista Xavier Sabaté, hagi defensat públicament l'emplaçament a Ascó (Ribera d'Ebre). 'Mentre que des d'alguns àmbits del PSC es fa un seguidisme feble de la voluntat del territori de rebutjar el cementiri, des d'altres instàncies del partit, com es manifesta amb les declaracions de Sabaté, es dóna una àmplia cobertura i col·laboració amb la candidatura d'Ascó per acollir-lo', han indicat, tot lamentant la 'tolerància' del president, José Montilla, amb les 'reiterades sortides de to' del delegat.
xavier sabater delegat govern tarragona
Comparteix
   

Sabaté, que ha publicat aquest dilluns un article al diari 'El Punt' defensant la ubicació del cementiri nuclear a Ascó, va ser un dels primers dirigents del Govern en donar suport explícit a la candidatura del municipi de la Ribera d'Ebre, segons va revelar l'alcalde, Rafael Vidal, en una entrevista a l'ACN.

'És inacceptable que el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, es posicioni en contra del propi Govern de la Generalitat de Catalunya, en contra del President, en contra del propi Parlament i en contra de la posició majoritària expressada a les Terres de l'Ebre i al Camp de Tarragona. En definitiva, el senyor Sabaté va en contra tant de la sobirania popular com de la sobirania política del nostre país', han clamat en un comunicat conjunt els presidents de les federacions del Camp i l'Ebre, Adam Manyé i Gervasi Aspa, respectivament.

Denuncien els republicans la 'tolerància' que des de Presidència del Govern de la Generalitat s'ha tingut 'amb les reiterades sortides de to i posicionaments fora de la seva competència territorial, del delegat de Tarragona' i, per aquest motiu, han anunciat que presentaran una queixa formal davant de la Presidència del Govern sobre 'la impunitat de les actituds públiques del delegat a Tarragona'.

Els dirigents d'ERC tanquen el comunicat denunciant 'l'obsessió d'alguns personatges del PSC de reincidir en el model d'economia colonial per a les Terres de l'Ebre derivant sobretot a la Ribera d'Ebre i la Terra Alta instal•lacions impopulars i conflictives, incidint clarament així en el desequilibri territorial existent'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
9 de febrer de 2010, 10.11 h

Francesca: Explica'm quin polític no és un venut declarat. No veus que només saben discutir-se entre ells com nens en un pati de col·legi ???. No has observat com en els últim temps no fan cap política per a defensar els interessos del poble, sinó abans el contrari, tot és política de partit ???.... i per veure quin rèdit econòmic en poden treure ???. Tu et penses que l'alcalde d'Ascó i resta dels impresentables regidors, no tenen ja el sobre lacrat i preparat ???


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
9 de febrer de 2010, 09.13 h

Un altre venut!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.