directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 19:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

C's denunciarà al contenciós administratiu la normativa de llengües de Barcelona

Acusa el PSC d'anar més enllà que les forces nacionalistes

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

C's ha anunciat aquest dimarts que presentarà un recurs contenciós administratiu contra el reglament d'usos lingüístics que ha aprovat l'Ajuntament de Barcelona que estableix que el català és la llengua oficial d'ús normal i preferent al consistori. Pel portaveu de C's, Albert Rivera, el reglament 'no respecta la cooficialitat' del castellà i 'imposa la preferència única' del català. Ha criticat 'l'obsessió' del PSC per anar més enllà, segons ell, que les forces nacionalistes en matèria lingüística. Ho ha atribuït a la dependència del PSC d'ERC. El PPC de Barcelona ja va anunciar la seva intenció d'impugnar el reglament en creure que pretén excloure el castellà de l'àmbit municipal.
albert rivera
Comparteix
   

Aquest dimarts s'hi ha afegit Rivera, que considera que el reglament 'no respecta els drets dels barcelonins' i 'no respecta la cooficialitat' del castellà. Ha reivindicat el dret dels barcelonins de decidir en quin idioma es volen comunicar amb l'Ajuntament. Ha criticat 'l'obsessió del PSC d'anar més enllà que els nacionalistes' en matèria lingüística, cosa que ha atribuït a la dependència d'ERC. 'No pot ser que ciutadans paguin la festa de la dependència per la cadira de Montilla o Hereu', ha asseverat en roda de premsa al Parlament.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
jm fletxa martorell
10 de febrer de 2010, 14.18 h

Ciudadano: Euskadi i Navarra tenen la taxa d'atur més baixa de l'estat. Això ens dona prou arguments per reclamar com a mínim un concert econòmic per els PPCC. Afegiu-vos a la nostra causa i deixeu-vos de obsessionar-vos en la defensa del vostre nacionalisme espanyol i en causes que no solucionen la vida dels catalans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
10 de febrer de 2010, 09.35 h

C's, UPyD i PP, amb el seu ultranacionalisme espanyol volen fer-nos ciutadans de segona al nostre propi país, quelcom que només du a la rancúnia i l'enfrontament. No s'adonen que són nomé ells qui tenen el problema que volen estendre a tota la societat. eldecaleg.page.tl/El-misteri-de-la-lleng.ue.a-vehicular-i-el-fals-biling.ue.%EDsme.htm


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
10 de febrer de 2010, 09.22 h

Adelante valiente continua cantando las verdades, a éstos independistas de pandereta, que no sirven para nada más que para joderlo todo, trabajo, economia, con sus tonterias han conseguido que Cataluña, sea una de las comunidades con más % de paro, de ser el motor de España a pasado al vagón de cola, gracias a los nacionalistas independistas, sátrapas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC.
10 de febrer de 2010, 08.21 h

Ciutanitos té els dies comptats i tot això és per fer-se veure i un intent desesperat per poder continuar tivant de mamella.El rivera sap molt bé que aquesta vegada els seus ex-simpatitzants no el votaran ni que els doni fotos d´ell ensenyat-los el forat del cul.A cagar a la via!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.