directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 18:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

A un dia de la vaga, Mas defensa la reforma laboral

El PSC i ICV han recriminat a CiU el suport a la reforma laboral i Herrera ha fet una crida a la ciutadania perquè demà surti al carrer

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha defensat aquest dimecres la reforma laboral aprovada pel govern de Mariano Rajoy perquè pot crear llocs de treball en el futur. "És veritat que no crearà llocs de treball en el curt termini, però pot ser la base per crear-los en el futur", ha subratllat durant la sessió de control al Parlament en resposta a una pregunta del president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, que juntament amb l'ecosocialista Joan Herrera, ha recriminat a CiU el seu suport a la reforma. A un dia de la vaga general, Herrera ha cridat a sortir al carrer en defensa de la "dignitat" dels catalans, i ha advertit Mas que "no hi ha projecte nacional sense cohesió social".




COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
mario fletxa barna
29 de març de 2012, 13.30 h

#4 T'equivoques amic, és un titella i un venut a mans de tot aquell que li fa dir aquestes aberracions, potser se'n vagi a madrit a pidolar feina per a ell i es quedi a viure allà. No es pot creure tot el que ens està passant a mans de CIU , qui són ? què representen? a qui representen? potser que ens ho expliquin clar perquè no s'entent res del que estant fent i desfent, o és que potser ja li ha començat la patologia malaïda que està destruint a molts polítics?
Una Catalunya sana n... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
29 de març de 2012, 10.29 h

Aquest president és un farsant, és un mentider, és un pro-capitalisme i ignorant de la realitat del país. Està subordinat a l'abstracte dels mercats i ignora que aquests mercats, que ni cristo sap qui són i què o qui els compon, perquè no té prou intel·ligència, que el dia que els convingui el defenestraran, si abans no ho ha fet la societat pel seu terrorisme social.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
29 de març de 2012, 10.24 h

#1 Us agraeixo l'haver-nos facilitat aquest enllaç, el qual és fantàstic. Almenys a mi m'ha entusiasmat. Fins i tot m'hi he subscrit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
29 de març de 2012, 08.26 h

Quan s'hagi aconseguit anul·lar completament al individu, les feines que es trobin estiguin al SMI, la pobresa sigui general fent que les persones no tinguin un mínim de maniobrabilitat, llavors s'acabarà la crisi, o al menys no serà tant ferotge, llavors es trobarà feina, per dos duros, però serà feina. Llavors Espanya anirà bé (en el suposat de que encara estiguem esclavitzats a ella).
En quin cap hi cap que abaratint l'acomiadament es crearan nous llocs de treball?
Si les persones ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Víctor fletxa Barcelona
28 de març de 2012, 20.49 h

Us comparteixo un article en favor de la vaga que analitza el perquè de la seva convocatòria i l'ambient general en què es desenvolupa: una classe política que s'ha dedicat a manipular durant molts anys i ara ens ho vol fer pagar. http://superviventcatala.blogspot.com/2012/03/29m-per-mostrar-una-certa-dignitat.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.