directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Montull admet que la seva filla sabia que cobraven bonus a través de factures irreals

En el marc del judici contra l'actual direcció del Palau per acomiadament improcedent

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'exdirector administratiu del Palau de la Música, Jordi Montull, ha admès aquest dijous que la seva filla Gemma, exdirectora financera, sabia que els dos màxims dirigents de l'entitat, el propi Montull i Fèlix Millet, cobraven bonus a través de factures per altres tipus de serveis. D'aquesta manera, van deixar de cobrar aquests plusos en la nòmina i ho van fer a través de factures a empreses de la seva propietat. No obstant això, ha ratificat la versió de la seva filla, assegurant que Gemma Montull no tenia capacitat de decisió sobre aquests pagaments, sinó que obeïa estrictament les ordres d'ell o de Millet i no tenia clau de la caixa forta.
gemma montull
Comparteix
   

En el judici de Gemma Montull contra l'actual direcció del Palau per acomiadament improcedent, Montull ha arribat a dir que se 'sobreentenia' que les factures considerades ara irregulars servien per pagar els bonus. A més, ha reconegut que els estudis que suposadament eren pagats per aquestes factures no existeixen físicament.

Tot i que Gemma Montull ha dit que no tenia accés directe a la caixa forta, un conserge del Palau ha dit que més d'un cop l'exdirectora financera li havia lliurat diners en metàl·lic de l'entitat sense justificant. En el judici també ha declarat Dolores Mir, germana de la mare de Gemma Montull, que va ser acomiadada improcedentment el setembre quan va tornar de vacances.

A la sortida, l'actual director general, Joan Llinares, s'ha remès a la sentència del judici per valorar el cas. En canvi, l'advocat de Gemma Montull, Javier Puche, ha considerat que 'el judici ha anat bé' i que només s'ha parlat de la carta d'acomiadament, i no de les qüestions penals investigades pel Jutjat d'Instrucció número 30.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
12 de febrer de 2010, 11.32 h

Tot el procés i processats, és una màfia com la Camorra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.