directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 09:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Afectats per les preferents convoquen una nova concentració davant la finca del President de la Caixa

La plataforma @estafabanca torna a convocar una concentració el proper 28 d’abril davant la finca d’Isidre Fainé a Sant Vicenç de Montalt.

Comentaris 14  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 13 vots )
carregant Carregant

La indignació per l’engany de les participacions preferents creix i no s’atura, dia a dia, noves formes de protesta, nous mitjans que van explicant aquest engany massiu que ha provocat que milers de persones tinguin els seus estalvis bloquejats - o fins i tot els han perdut, com els clients de la CAM, i possiblement els de Caixa Catalunya-. La plataforma Estafabanca ha començat a mobilitzar-se amb molta força,  fa unes setmanes van concentrar-se a la finca que el President de la Caixa té al Maresme.
El 28 d’abril hi tornen

Ho diuen a la seva pagina web, el proper 28 d’abril a les onze del matí tornen a convocar una trobada davant la casa que el President de La Caixa té a Sant Vicenç de Montalt, per expressar la seva indignació davant l’engany massiu de les participacions preferents. Un afer denunciat també des del directe!cat i que a poc a poc està agafant volada. Sabem de la preocupació que comencen a tenir les autoritats i les pròpies entitats financeres per aquest assumpte, que han volgut silenciar, mentre comproven que, com una taca d’oli, l’escàndol de les participacions preferents creix i no s’atura.

Censurat un vídeo sobre les preferents a TV3

És tracta d’una noticia que va emetre el TN,  i que poques hores després va caure de TV3 a la carta. La noticia feia referència a l’escàndol de les preferents i explicava que diferents entitats financeres havien utilitzat el paradís fiscal de les Illes Caiman per emetre les seves preferents, qüestió denunciada en el seu dia per aquest diari.
 
 
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
1 d'abril de 2012, 11.29 h

Teneis todo mi apoyo, continuad recordando a este impresentable, por calificarlo sin insultar, que tarde o temprano tendrá que dar explicaciones ante la justicia del secuestro de los ahorros de tantos clientes "preferentes", que no les haría a los peores clientes de La kkaixa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
1 d'abril de 2012, 11.24 h

La Caixa pagará con creces todas las pesadillas causadas a tantos pensionistar y ahorradores conservadores engañados, que devuelvan el dinero inmediatamente, de lo contrario y por muy buena publicidad que hagan, por cierto con nuestro dinero ahorrado durante toda la vida, cada día perderán clientes y no recuperarán la confianza que hace tiempo tenían.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
junoy fletxa vilafranca
1 d'abril de 2012, 01.04 h

Cada dia queda més clar: la llibertat del nostre poble està segrestada per la Caixa i la Vanguardia. Els espanyols ens van conquerir i fan el que els toca. Els botiflers han de ser desemmascarats. Molts volem la independència però encara hi ha massa catalans enganyats o atemorits que permeten que aquests aprofitats s'enriqueixin amb la nostra submissió.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
José María fletxa Fraga ( Huesca )
31 de març de 2012, 12.42 h

#7 Si Angele,t molta tontaría pero lo meu argument de fons no el rebateixes,perque el nacionalime catalanista no te arguments de pes per rabatre-ho. Et quedes amb lo menys important i que també poca raó tens. ( sou quatre gats hartament subencionats que fou molt de soroll, nemés sou aixó ). T'ho tornará a possar per que ho tornis a llegir i veure si este cop ho entens, xic:

PARA ESTO SI UTILIZÁIS PANCARTAS EN CASTALLANO? VAYA ESPECÍMENES TAMBIÉN, AUNQUE NO TIENEN LA CULPA ESTÁN BORR... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
José María fletxa Fraga ( Huesca )
31 de març de 2012, 12.35 h

#4 Dons xic, encara estic esperant el teu rebatiment al meu argument, altre que només sap resaltar el meu "burro" d'antes. Pero rebatir els meus arguments, res de res. Quan no teniu rao ni argumets, marxeu per la tangent....


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
José María fletxa Fraga ( Huesca )
31 de març de 2012, 12.33 h

#2 Burro es un insult, vaja quin insult mes gran xic. Mare de Deu !!!. Esto es tot el que poden rebatre del meu argument? PUUFFF


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
lluis fletxa Monistrol de Montserrat
31 de març de 2012, 11.46 h

Molt bona iniciativa. Una concentració pacífica davant del màxim responsable d'aquesta "estafa de corbata". Estaria molt bé que es fixés una data per fer la concentració cada mes fins que es solucioni el problema. Aquesta és la millor pressió que es pot fer. No defallim, la constància és la nostra força per cambiar les coses. Endavant!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Àngel fletxa Barcelona
31 de març de 2012, 11.17 h

#1 i espanyols en general:estic fins els collons de que digueu que els independentistes som "una part dde la societat catalana","una minoria",etc.Els que som no es sabrà fins que la dictadura del nacionalisme imperialiste espanyol no permiti fer un referendum lliure d'autodeterminació.Fins a les hores, no tingueu el cinisme de parlar de majories.EXIGIM EL NOSTRE DRET A DECIDIR.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Àngel fletxa Barcelona
31 de març de 2012, 11.09 h

Els lladres,normalment, i des de fa segles d'imperi colonial extern i intern, parlen espanyol.Por eso les repetimos:nos robais 14.000 millones de euros anuales,mamones ladrones.INDEPENDENCIA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
David fletxa Terrassa
31 de març de 2012, 10.46 h

Fins quan duraran aquestes estafes? L'eròtica del poder i del diner ho corromp tot o gairebé tot. Es necessita una dosi extra d'ètica i moral per no caure en el parany. Cosa que no ha demostrat el Sr. Fainé ni els seus deixebles ni cap director d'oficina. Tots encegats en complir els objectius anuals marcats. Són una colla de corruptes! INDEPÈNCIA ja: d'Espanya i dels malfactors corruptes!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.