directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 16:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Hereu buscarà al Pallars els suports pels Jocs Olímpics d'Hivern

Aprofitarà el cap de setmana per reunir-se amb alcaldes i empresaris de la zona

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Després de quedar-se sol al govern municipal de Barcelona defensant els Jocs Olímpics d'Hivern, l'alcalde, Jordi Hereu, anirà a buscar al Pallars els suports a la seva iniciativa. Aquest cap de setmana, l'alcalde barceloní viatjarà fins el municipi d'Espot (Pallars Sobirà) per reunir-se amb alcaldes i empresaris de la zona. Segons l'ACN, l'objectiu de la trobada és aconseguir suports i adhesions per la celebració dels Jocs Olímpics d'Hivern del 2022, i a la vegada explicar les línies mestres del seu projecte. Els alcaldes que ja han confirmat la seva presència a la reunió són Agustí Perot d'Espot, Albert Batalla de la Seu d'Urgell, Àngel Ros de Lleida, Víctor Orrit de Tremp, Agustí López de Sort i Albert Alins de Pont de Suert. Després de la reunió, els alcaldes celebraran un dinar.
jordi hereu catalunya ràdio
Comparteix
   

D'aquesta manera, l'alcalde Hereu comença a buscar suports a les zones on presumiblement se celebrarien la majoria de proves dels Jocs Olímpics d'Hivern del 2022, enmig de fortes crítiques per haver anunciat els Jocs sense haver buscat consens entre els partits polítics i les administracions implicades.

L'alcalde va anunciar la intenció de liderar una candidatura olímpica el passat gener. D'aconseguir-ho, la capital catalana es convertiria amb la primera ciutat que organitza les dues versions dels Jocs Olímpics.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.