directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 23:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

L'entitat resultant de la fusió de les caixes de Sabadell, Terrassa, Girona i Manlleu es dirà 'Unnim'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Unnim serà la marca comercial de la unió de Caixes d'Estalvis de Girona, Manlleu, Sabadell i Terrassa, segons han explicat les entitats en una nota. El projecte de fusió, aprovat pels consells d'administració de les quatre entitats, està 'en la recta final de tramitació', amb la previsió que als propers dies el Banc d'Espanya aprovi el Pla d'Integració i la Comissió Europea doni el vist-i-plau definitiu perquè es puguin convocar les assembles generals extraordinàries. La denominació comercial, han explicat les caixes, parteix del concepte 'Unió' inclòs en el nom social expressat en el projecte d'Estatuts i en els registres i documentació oficial de constitució.
Unnim, caixa, fusió
Comparteix
   

El procés de selecció del nom va partir d'una consulta que les quatre entitats d'estalvi van realitzar entre els seus clients, de la qual van sortir 9.000 propostes de marques comercials, entre les quals ha sortit un guanyador. En una segona fase, l'Agència Morillas, especialitzada en identitat de marca, ha dut a terme el procés de creació del nom i del desenvolupament visual.

El símbol s'ha format amb quatre formes orgàniques que recorden tant la lletra 'c' de les caixes com la 'u' de la unió, i que partint dels colors corporatius originaris de cada caixa, el vermell, el verd, el blau i el taronja, s'integren i se sobreposen. El color corporatiu serà el blanc.

El lema de la unió de caixes, que acompanya el nom i el símbol, serà 'la caixa que suma'. Respecte a l'aplicació de la imatge en la retolació de la xarxa comercial, es disposarà d'un disseny específic per a cada zona històrica: UnnimCaixaGirona, UnnimCaixaManlleu, UnnimCaixaSabadell i UnnimCaixaTerrassa.

Per a les oficines de la resta de territoris d'actuació, que suposaran un 75% de la xarxa comercial, s'afegirà a la marca genèrica la paraula caixa, i la denominació serà UnnimCaixa. També s'han contemplat altres aplicacions, com UnnimEmpreses, que seria la imatge de les oficines especialitzades en el servei a l'empresa.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
13 de febrer de 2010, 08.29 h

-és a la recta final. No 'està en'.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.