directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 06:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CDC afronta un mes d'abril clau pel pacte fiscal

Mas iniciarà una ronda de contactes sobre el pacte fiscal amb tots els partits en les properes setmanes. Navarro disposat a defensar junts a Madrid un 'gran acord'

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

l secretari general de CDC, Oriol Pujol, ha anunciat que Artur Mas iniciarà en les properes setmanes una ronda de contactes amb totes les forces polítiques catalanes per parlar sobre la proposta de pacte fiscal. Tot i no haver volgut donar molts detalls en espera que els doni el Govern, Pujol ha afirmat que "no més enllà" de la primera setmana de maig, les reunions s'hauran produït. Per la seva banda, el primer secretari del PSC, Pere Navarro, s'ha mostrat disposat a arribar a un 'gran acord' amb Mas per defensar junts el nou pacte fiscal a Madrid. 

Comparteix
   


Etiquetes
Oriol Pujol ha anunciat que el president Mas -que ha participat en la reunió- iniciarà en les properes setmanes una ronda de contactes amb totes les forces polítiques catalanes, incloent-hi el PSC, per parlar sobre la proposta de pacte fiscal. Aquestes trobades no s'allagaran fins més enllà de la primera setmana de maig, ha concretat, a pesar de no haver volgut donat molts detalls perquè li correspon al portaveu del Govern fer-ho, segons ha dit.

Pujol ha assegurat que això és una prova de què ni Mas ni CiU tenen intenció dilatar en el temps el debat sobre el pacte fiscal perquè no li interessi, com algunes veus han apuntat.

Per la seva banda, el primer secretari del PSC, Pere Navarro, s'ha mostrat disposat a reunir-se amb el president de la Generalitat, Artur Mas, per poder arribar a un 'gran' acord que permeti Catalunya anar a Madrid amb 'la força suficient' per aconseguir un bon pacte fiscal. Navarro ho ha dit després de la visita que el president ha fet a l'empresa egarenca Cideyeg, en què ha comunicat al líder socialista la seva intenció d'iniciar una ronda de contactes amb totes les formacions polítiques per definir les línies estratègiques que caldrà defensar al Congrés. El socialista ha recordat que el PSC ja va presentar la seva proposta de pacte fiscal i que també està mantenint trobades amb els diferents grups.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
3 d'abril de 2012, 18.54 h

Aquests impresentables de convergents guiats pel pinxo d'en Mas, donant tot el suport a la mortal reforma laboral, ja diu amb quina mena de personal ens les hem de tenir. Encara és l'hora d'ara, que hagi de posar sobre la taula mesures per aturar l'atur, si més no, aminorar-lo. Només el preocupen les finances, de la mateixa forma que ho fan els lladregots baquers, els mecenes amics del govern dels millors com són abertis, ferrovial, la "desvanguardia" i altres que em deixo. Cap ni un dels q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
toni fletxa vic
3 d'abril de 2012, 14.11 h

Ui quins nervis ,per fi anirem pel pacte fiscal ,quina emoció .Llastima que els que tenim dos dits de cervell ja sapiguem desde fa molt de temps que no ens donaran res .Au Sr Mas vagi a fer el paripe a Madrid i després torni a explicar-nos com les almoïnes que li donin són un avenç pels catalans .
Quina manera de perdre el temps ,mentres el país s'ensorra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
3 d'abril de 2012, 13.13 h

Algú a dia d'avui encara es pot creure a aquesta colla de unionistes..? es clar que hi aura pacte. Ara quina mena de pacte..això ja serà una altra cosa., que ja es preocuparan ells de fer.ho arribar i vendreu als ciutadans com un gran avenç nacional, de la ma dels seu potent i omnipresent sometent mediàtic.
Cuní amb Rahola a 8YV i la Vanguardia i RAC amb el Baste,.. tenen per d'avant seu una feina que fer i que al seu degut moment serà retribuïda com cal i mereix amb forma de "subvenc... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
mario fletxa barna
3 d'abril de 2012, 09.53 h

A madrit tots els botiflers a la una "como fuenteovejuna", ja en temps de zapatero havien d'anar junts i a ciu ja li va semblà bé si l'haguéssim fet president ( que per això varen anar a madrit a retallar l'estatut, d'aquí tota la mala baba que ara s'han de tragar i si es descuiden una mica els ofegarà)


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Francesc fletxa Sant Pol de mar
3 d'abril de 2012, 01.22 h

Algu encara es creu aquests idiotes de CiU???

INDEPENDENCIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
2 d'abril de 2012, 20.53 h

http://www.elpais.com/fotogaleria/espana/horas/sombra/Duran/elpgal/20100715elpepunac_1/Zes/1

http://www.westinpalacemadrid.com/?PS=EAME_aa_Starwood_Iberia-79_Google%20ES_westin%20palace%20madrid_04/23/10


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
2 d'abril de 2012, 17.44 h

Bla, bla, bla, bla, bla y nada de nada, venden humo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.