directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 03:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Comença el Mobile World Congress, que aplegarà 50.000 visitants

La fira més important del món en telefonia mòbil i telecomunicacions torna a Barcelona

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Mobile World Congress (MWC) arrencarà aquest dilluns amb la voluntat de mantenir les espectaculars xifres de negoci de les darreres edicions tot i la crisi econòmica. Els organitzadors esperen rebre uns 47.000 assistents i més de 1.300 empreses. John Hoffman, president de GSMA Conference, l'entitat que organitza el congrés, va assegurar en la presentació del MWC que l'esdeveniment se celebrarà a Barcelona com a mínim fins al 2012, tot i que hi ha la voluntat de prolongar més enllà el seu compromís amb la capital catalana. Nokia serà el principal absent de la cita mundial, malgrat que ha contractat un espai paral·lel a prop del recinte de la Fira. Per tal de rebre els milers d'assistents, l'Aeroport de Barcelona ha reforçat serveis i incrementarà el personal. El sector hoteler resistirà l'allau d'experts en noves tecnologies, i s'espera una ocupació d'entre el 90 i el 95%.
mobile world congress
Comparteix
   

El Mobile World Congress arrencarà aquest dilluns amb la voluntat de mantenir les xifres de negoci de les darreres edicions tot i la crisi econòmica. Els organitzadors esperen rebre uns 47.000 assistents i més de 1.300 empreses. John Hoffman, president de GSMA Conference, l'entitat que organitza el congrés, va assegurar en la presentació del MWC que l'esdeveniment se celebrarà a Barcelona fins al 2012 tot i que hi ha la voluntat de prolongar més enllà el seu compromís amb la capital catalana. Nokia serà el principal absent de la cita mundial, malgrat que ha contractat un espai paral·lel a prop del recinte de la Fira.

El conseller Huguet, juntament amb el ministre d’Indústria, Turisme i Comerç, Miguel Sebastián, del conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i la directora general d’ACC1Ó, Carme Botifoll, faràn dilluns la visita inaugural a la fira, el saló més important a nivell internacional del sector de la telefonia mòbil i les telecomunicacions.

El saló tindrà una nodrida representació de companyies catalanes com Sitmobile, Golden Gekko, CompeGPS, Team SL, InOut TV, Kinetical, Lechil Móvil SL, Visual Engineering, TheChanner, GeoMe, Beabloo, Cyberclick Mobile, Digital Legends, Bioacezz Controls, Fastplay, Miraveo, Qporama i eyeOS.

Per atendre els visitants internacionals, l’Aeroport de Barcelona ha reforçat els seus serveis per atendre les demandes dels 30.000 assistents al MWC que es preveu que utilitzin la instal·lació aeroportuària durant els propers dies. Per tal que la infraestructura funcioni a ple rendiment, s’incrementarà el personal d’informació, facturació, seguretat, gestió d’equipatges i control de passaports.

Tot i que la ciutat es prepara per rebre milers de nous visitants, els hotels de la capital no penjaran el rètol de complet. Segons ha confirmat el secretari general del Gremi d'Hotels de Barcelona, Manel Casals, l'ocupació se situarà entre el 90% i el 95%. Casals ha esgrimit com a raons d'aquesta baixada la crisi econòmica mundial, que ha fet rebaixar la despesa d'algunes de les empreses assistents, així com l'increment de l'oferta hotelera de la ciutat en els darrers anys. A més, s'ha detectat una tendència a estalviar costos en el territori, cosa que es tradueix en mesures com ara la reserva d'habitacions de categoria inferior.

Coincidint amb la celebració del congrés, les plataformes catalanes, basques i estatals contra la contaminació electromagnètica han convocat una setmana sense mòbils entre els dies 15 i 18 de febrer. Aquests plataformes proposen fer un boicot a l'ús indiscriminat del mòbil i demanen que només s'utilitzin els aparells en cas d'emergències.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.