directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 20:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Llanos de Luna confirma la viabilitat d’una Catalunya independent

Amb les seves declaracions a la COPE, la representant del Govern demostra el pànic d’Espanya a la cada cop més viable independència de Catalunya

Comentaris 98  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 24 vots )
carregant Carregant

Espanya mira amb preocupació l’augment dels favorables a la independència que detecten les enquestes a Catalunya, i és en aquest sentit que cal entendre les declaracions de Llanos de Luna intentant desprestigiar una Catalunya independent . I també dóna una pista del nivell de preocupació el fet que la FAES faci a Madrid una trobada per analitzar el referèndum escocès i la influència que pot tenir a Catalunya  i al País Basc. La maquinària de l’estat  no restarà quieta i farà servir totes les seves armes, fins i tot la guerra bruta contra Catalunya, perquè veu amenaçada la sacrosanta unitat d’Espanya, que  a més de ser un problema polític, generaria incertesa exterior sobre Espanya i seria un problema per la seva economia.

Comparteix
   


Etiquetes
La desesperació d’Espanya davant la nova realitat catalana

 "El independentisme] nos preocupa a mi, al PP, y a tothom que tingui  una mica d’estima per Catalunya” ha dit Llanos de Luna.  Amb aquestes paraules la delegada  deixa clar que el PP veu amb preocupació que cada cop és més viable la independència de Catalunya. Amb unes declaracions poc fonamentades i contradictòries, fruit d’una visió absolutament colonialista i fetes des del temor, la delegada  reconeix que “Catalunya sempre ha estat el motor econòmic d’Espanya” però que si arribés a ser un Estat  “La independència seria nefasta per  Catalunya perquè passaria de ser una de les regions més riques d'Espanya a ser un dels països més pobres d'Europa.” L’argument de la delegada és la cantarella del PPC de que Catalunya quedaria automàticament fora de la Unió Europea, la qual cosa contrasta amb tesis solvents d’estudiosos i experts del país. Amb aquest argument Llanos de Luna pretén anorrear la idea creixent que la independència és la  sortida a la crisi i que, amb dades a la ma, passaríem de ser una de les regions més espoliada d’Espanya a ser un dels països més avançats d’Europa.  El PP sap que la independència no depèn d’Espanya, depèn dels catalans i Europa, com sempre ha fet, respectarà la decisió catalana, aquesta és la veritable preocupació d’Espanya.

La delegada dels interessos colonials espanyols

Llanos de Luna a s’esforça en mostrar la tasca i utilitat de la delegació en les seves declaracions quan diu que : “Tenim l’objectiu de donar  visibilitat a les competències que té el Govern de Espanya a Catalunya, que són moltes i  importants pel  dia a dia dels catalans; explicar als catalans què fem des de la delegació per i per a ells.” , i, “El Govern d’Espanya té un especial interès per Catalunya”  però quan arriba la qüestió de la gestió de la caixa  surten els vells tòpics a la llum: “Aquesta declaració d’ Artur Mas sobre una suposada hisenda pròpia per catalunya,  em sembla  irresponsable i poc solidaria. I tal  I como està la situació econòmica, per poder dir que vols una caixa, aquesta caixa ha de tenir alguna cosa, perquè tots els catalans volem el millor finançament per Catalunya, però també hem de ser solidaris amb la resta d’Espanya."
  



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
Pau fletxa Barcelona
10 d'abril de 2012, 12.11 h

el tandem de Luna Camacho és demolidor i CiU mira cap una altra banda


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
9 d'abril de 2012, 19.45 h

#98 En qualsevol fòrum s'hi colen "trolls". Son individus que la seva única missió és reventar o intoxicar, en el nostre cas a base d'insultar. Generalment acostuma a ser un sol individu el qual utilitza diversos "nicks", però se'l reconeix de seguida pel tipus de xorrades que diu i per que, generalment, sempre comet les mateixes faltes d'ortografia. El millor que es pot fer amb aquesta fauna és no fer-los ni cas, al final es cansen i se'n van. D'altra banda, si en comptes de puntuar-lo n... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#99
Arnau fletxa Catalunya
9 d'abril de 2012, 19.44 h

Espanya se rompe uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Espanya se rompe uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ajajajjajajajaja estan cagats. Saben que Catalunya i Euskadi ben aviat deixaran de ser espanya. Pringats ja heu perdut moltes colònies. Filipines, Cuba, Portugal............................. no us vindra de 2 més.
Sempre esteu amb la centralitat dels collons. Al final Espanya només sera madri i andluzia jajajjajjajajajajaaja foteu pena.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#98
9 d'abril de 2012, 19.27 h

#89 Tota la raó, a mi em costa no respondre a les males besties aquestes, però potser si cap de nosaltres els hi puntuem ni responem s'avorreixen!

INDEPENDÈNCIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#97
Arnau fletxa Catalunya
9 d'abril de 2012, 18.56 h

"Catalunya es spanair " mentre Catalunya sigui part d'Espanya. El dia en que aconseguim la llibertat veurem a usuaris dient. "Catalunya is Holanda ".
A la tota la púrria espanyolista els hi encantaria que Catalunya fos Spanair. Per mala sort per ells Catalunya és molt més que aixó i podria avançar sent un estat. El dia en que Catalunya sigui independent- no falta massa- llavors Spanair ho sera Espanya. I els catalans ens farem un fart de riure quan veiem els espanyols que passen gana i q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#96
9 d'abril de 2012, 18.35 h

#89 Aquests galifardeus, no són gent ni per a donar-los els bons dies. Són torpèdes feixistes. Si no, fixeu-vos que en les pàgines d'aquest diari, cada dia són més els qui aterren. Per tant, heu de fer com jo: No contestar-los i ni tant sols puntuar-los. Són gent sense personalitat que venen aquí a insultar la dignitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#95
9 d'abril de 2012, 18.25 h

#89 Esticcompletament d´acord, no hem de perde més el temps en contestar als espanyols. Ara començem a tenir la paella pel mànec i el que els hi fa més mal és l´indiferència, com si no hi fosin.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#92
Pep Itu fletxa Igualada City
9 d'abril de 2012, 16.37 h

Justament si el PP diu que una Catalunya independent és inviable, realment el que demostra és que el PP té por a una Catalunya Independent, precisament perquè és vialble i factible, tant econòmicament com culturalment.
Gràcies a la crisi i al PP cada dia estem més a prop perquè cada dia n'hi han més convencuts (i convençudes)


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.