directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 16:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

8.000 metres quadrats de fuel a Eivissa

El buc enfonsat la matinada d'ahir portava 150 tones de combustible

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Ara per ara, la principal preocupació de les autoritats eivissenques és que la taca de fuel no arribi a la costa. De totes maneres poc a poc, el vessament ja està sent  controlat, però el fort vent que bufa a l'illa amenaça de desplaçar-la ràpidament. Una mescla de fuel i gasoil ha arribat també al port d'Eivissa. El Govern Balear hi ha enviat a primera hora d'aquest matí una brigada d'operaris per començar la neteja de la platja. Per precaució el Govern Balear ha tancat la platja de Talamanca.
vaixell buc eivissa naufragi don pedro fuel
Aques és el buc Don Pedro enfonsat. La foto és del 20 de juny al port de Maó

Comparteix
   


Etiquetes
Ahir directe!cat posava en portada la notícia que explicava que el buc Don Pedro de la companyia Iscomar va naufragar a la costa eivissenca quan havia sortit del port d'Eivissa cap a València i després de xocar contra unes roques se li obrí una via d'aigua.

Doncs a causa d'aquest enfonsament, ha aparegut una taca de fuel que ha arribat a ocupar 8.000 metres quadrats davant la costa d'Eivissa. El buc portava en els seus contenidors de combustible 150 tones de fuel. Per contenir el vessament s'han desplaçat vaixells de Salvament Marítim vinguts d'arreu de l'Estat espanyol.

Els 20 tripulants van sortir sans i estalvis del naufragi i ara la principal preocupació ha estat contenir el vessament del "Don Pedro".

El Govern Balear hi ha enviat a primera hora d'aquest matí una brigada d'operaris per començar la neteja de la platja. Una mescla de fuel i gasoil ha arribat també al port d'Eivissa. El vessament del mercant ha deixat una taca de quatre quilòmetres de llargada i un d'amplada. Aquest dimecres han taponat dues de les escletxes de la nau i en la tercera hi treballaran avui submarinistes de la Guàrdia Civil.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.