directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 02:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Govern en estat catatònic davant les andanades del PP

Un govern desbordat per l’ofensiva constant del PP i el protagonisme de Sanchez- Camacho, encara mira enrere i no és capaç de reaccionar

Comentaris 19  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

Homs assegura que el govern està desconcertat per les actuacions del PP, en referència a les diferents declaracions i notes dels últims dies, i que el malestar i rebuig pels pressupostos creix. Mentre, mostra compressió amb la situació econòmica que ha d’administrar el govern espanyol i treu ferro a les agressions constants del PP, assegurant  que la involució autonòmica és la de sempre i que PP i PSOE “calcen exactament el mateix peu”. La formula que proposa el Govern per frenar la involució és esperar, parlar clar i enfrontar-se amb recursos democràtics i polítics. No explica ni com, ni quan.
 

Comparteix
   


Etiquetes
Pel que fa a les declaracions del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, que va reiterar la intenció del Govern de reordenar les competències autonòmiques, Homs ha subratllat que ja fa anys que hi ha un "atac de fons a l'Estat de les autonomies", un dels "més sonats" va ser precisament la Llei de la dependència. La notícia, al seu parer, és constatar que "allò que feia el PSOE ara ho fa el PP", però cal esperar a veure què volen dir exactament els verbs que utilitzen els dirigents espanyols, com ordenar i harmonitzar. Davant d'aquesta situació, ja ha avançat que la Generalitat ho denunciarà i no ho dissimularà, i s'hi enfrontarà "amb tots els recursos democràtics i polítics" que tingui al seu abast.

Homs ha assegurat que el Govern de Catalunya és el primer que comprèn la situació que ha d'administrar l'espanyol, però ha afegit que això "requereix coherència i fixar el màxim de certeses possibles". En canvi, el que fa l'executiu de Rajoy, al seu parar, és actuar "de manera descoordinada", amb "improvisació i desesperació" i generant una "desconfiança notable" al Govern català, als mercats i a Europa.

En preguntar-li si el Govern haurà de retallar més, ha evitat concretar-ho a l'espera de conèixer quin és aquest nou ajust de l'executiu de Rajoy i també el detall dels pressupostos de l'Estat, quan estiguin aprovats per les Corts. "Sense això no podem fer una avaluació de danys de com queden els nostres pressupostos", ha dit. De moment, però, "el malestar i el rebuig del Govern creix dia a dia" a mesura que es van coneixent els comptes.






COMENTARIS fletxa taronja

item
#20
J fletxa Vilajuïga
11 d'abril de 2012, 15.08 h

#13
TENS TOTA LA RAÓ!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
JosepB fletxa Sabadell
11 d'abril de 2012, 13.46 h

Senyor Mas: Si us plau pleguin ja, no es torturin més, convoquin eleccions generals i que la gent pugui votar ja als valents partits que porten clarament en el seu programa el full de ruta cap a la independència, que es l'única forma possible de mantenir el nostre estat del benestar. Sortim d'Espanya quan abans millor i per tant quan abans comencem el camí, abans hi arribarem i menys mal haurem prés durant el camí. Jo crec que això una persona que no sigui curta de gambals ho veu ben cla... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
mario fletxa barcelona
11 d'abril de 2012, 12.50 h

President Mas, dimiteixi per incapaç.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
11 d'abril de 2012, 11.25 h

#10 Il·lús!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
11 d'abril de 2012, 11.23 h

#8 No sé de quin pressupost parles, però tant el pressupost de l'estat com el de Catalunya ha de saber tot el què hi ha al dèbit i a l'haver. Els pagaments corresponents a anys anteriors que ja haurien d'estar liquidats s'han hagut de cobrir amb préstecs dels que cal pagar interessos i retornar. Aquests pagaments han de constar en el pressupost. No pot sortir de caixa el que no consta que s'ha de pagar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
costa fara fletxa catalonia
11 d'abril de 2012, 10.18 h

Asspain is a pain in the ass. And worse! Sewer of fascists!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Patufet fletxa Sant Pol de Mar
11 d'abril de 2012, 10.14 h

No feu cas al pobre d’Spanair. Vist el temps que dedica a intervenir en totes les notícies i a respondre tots els comentaris, només pot respondre a dos perfils:
- és un pobre jubilat español que viu dels nostres impostos i que dedica tot el temps del món a reivindicar la seva monarquia constitucional, paràsita i bananera.
- des de Madrid comencen a estar espantats i col•loquen els seus franctiradors mercenaris, a temps complet, per intentar neutralitzar el que sembla que ja és un... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Jordi fletxa CATALUNYA
10 d'abril de 2012, 23.36 h

#10 I aleshores serà quan et despertes i veus que segueixes a la teva cort de porcs no?


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Anna fletxa Barcelona
10 d'abril de 2012, 22.00 h

#10 La pena que teniu és que heu tocat fons i la camacho perdrà el cap com tots els líders del PP a Catalunya des que el PP és el PP i tu borda tant com vulguis que a cada lladruc ens dones força. Gràcies.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.