directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 04:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PPC torna a pressionar per tancar les ambaixades catalanes

L'obsessió del PP i d’Alícia Sánchez Camacho per liquidar la presència exterior de la Generalitat de Catalunya no té aturador

Comentaris 27  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Amb l’excusa de reduir despeses i evitar duplicitats, els populars tornen a exigir a l'executiu el tancament de delegacions de la Generalitat a l'exterior, i en concret demana suprimir les de Londres, París i Berlín. Així consta en la proposta de resolució del PP, amb més de 50 punts, per ser votada al Ple extraordinari sobre les retallades.A Sanchez Camacho li sembla una despesa excessiva els 2 milions d’euros de les delegacions catalanes, en canvi no s’immuta davant el fet que el cos de diplomàtics espanyols acomodats es pugui gastar 50.000 euros en una piscina a la delegació espanyola de l’Aràbia Saudita o 6 milions d’euros en la nova residència de l’ambaixador al Marroc.
 
El cinisme dels populars no queda aquí , mentre insisteixen en liquidar les delegacions catalanes a l’exterior, el PP, tal com va informat directe!cat , inverteix molts recursos econòmics, part dels quals són públics, per a la seva projecció exterior – captar vots a l’exterior no sembla una activitat econòmica molt productiva- i no s’estan de disposar d’oficines als barris més selectes i properes a les ambaixades espanyoles. el PP disposa de seus i representació a Argentina, Uruguai, Brasil, Xile, Colòmbia, Mèxic i la República Dominicana.
 
Per altra banda altres punts destacats de la proposat de resolució és la demanda dels populars en el sentit que el Govern impulsi deduccions a l'IRPF per aquells catalans que contractin una mútua privada de salut, també reformar la Renda Mínima d'Inserció (RMI) i el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), i que la Generalitat elimini el 25% de les seves entitats públiques.
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#27
Ll.B. fletxa Granollers
16 d'abril de 2012, 19.59 h

A fi de que la Sra. Camacho no desconfii de les ambaixades catalanes, proposo fer-la a ella ambaixadora. Així podrà donar la imatge que li plagui de Catalunya. A més proposo una ambaixada nova e innovadora, que domini un gran territori. Senyora Camacho li ofereixo enviar-la d'ambaixadora a la lluna.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Josep-Lluís G. fletxa La Font de la Guatlla
13 d'abril de 2012, 18.01 h

...quines ganes tinc de perdre de vista a tots quests "españolazos"!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Patufet fletxa Sant Pol de Mar
13 d'abril de 2012, 14.18 h

#9 Catalunya només en té un parlament, un síndic de greuges, etc. És Espanya la que té 15 parlaments inútils o 15 “defensores del pueblo”. Qui té el problema?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
mario fletxa barna
13 d'abril de 2012, 13.28 h

#10 No són inútils les delegacions catalanes i això es pot demostrar amb l'increment de les exportacions, empreses, llengua i cultura.. cosa que no s'havia fet mai i ha donat un gran resultat, Catalunya a sortit a l'exterior i això és bó per la nostra independència, per això la " morros de figa palera"
està desesperada, i això que al cap davant de totes les delegacions CIU, ha posat gent del PP de primera fila, entre ells un secretari de l'ASNAR
Què me'n dieu companys?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
mario fletxa barna
13 d'abril de 2012, 13.19 h


#2 On posa embaixada? per part de catalunya són delegacions. Suposo que el president d'alguns catalans farà el pas pertinent perquè això no passi, en tot cas que demani a canvi que el gobierno retalli primer les seves ambaixades i pagui el que deu a Catalunuya


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Jordi fletxa CATALUNYA
13 d'abril de 2012, 12.52 h

#19 A mi només m'importa el que facin a la meva nació Catalunya,els demés que es busquin la vida.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
JosepB fletxa Sabadell
13 d'abril de 2012, 12.32 h

A veure una cosa que mai he comprès dels nostres polítics:
Si Catalunya es una Comunitat aportadora neta d'impostos a la caixa comuna de l'estat, de fet cada dia 60.000.000 d'euros dels nostres impostos se'n van a Espanya i no tornen en forma d'inversions o transferències, què hi tenen a dir els espanyols de com invertim la resta del nostres diners? D'on ve aquesta supèrvia de la pepera? No hauriem de ser NOSALTRES els que els hi DEMANÈSSIM als espanyols QUE FAN AMB ELS NOSTRES IMPOSTOS... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
scolanus fletxa BARCELONA
13 d'abril de 2012, 12.00 h

sabeu perque no tindrem mai la llibertat ? perque molts que piulen per aqui son uns prepotrens, el meu comentari sobres las correçions ortograficas era correcte i sense insultar ,mes aviat disculpanme el inmens esforç que la gent fa per intentar escriure allo lo mes be posible,que de vegades es fa com es parla es a dir igual de malament ,pero no vosaltres doneu una maxima puntuacio negativa ,perque segurament els dels 10 negatius segur que dins el anonimat deuan de ser uns llinguistics de pu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
13 d'abril de 2012, 11.34 h

Vaya pitorreo,cada autonomia tiene diferentes leyes en sanidad,en policia,en enseñanza,en normativas,la descoordinación es total.



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Rauric fletxa La Guingueta
13 d'abril de 2012, 10.46 h

Com gairebé sempre, el PP s'equivoca en tot, en primer lloc no son ambaixades catalanes, son oficines de treball per ajudar els empresaris a exportar, cosa que mai han fet les ambaixades espanyoles al exterior, tan sols son hotels de luxe per a retirar-hi polítics, tenen un alt cost i no fan la tasca que tenen que fer.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.