directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 12:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

El jutge del cas Palma Arena retira la fiança de 2,5 milions d'€ a Jaume Matas

Considera que 'ja no es donen les condicions per mantenir-la'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El jutge d'instrucció número 3 de Palma ha acordat retirar la fiança penal als quatre imputats del cas Palma Arena a qui se'ls havia imposat aquesta mesura cautelar per evitar l'ingrés a presó. Es tracta de Jaume Matas, Rafael Duran, José L. Ballester i Miguel A. Rodríguez i se'ls retira la fiança perquè 'ja no es donen les condicions per mantenir-la'. A Matas se li retiren els 2,5 milions d'euros de fiança que va haver de pagar el març del 2010 per eludir la presó preventiva, tot i que 500.000 aniran a parar a la secció 1 de l'Audiència de Palma per cobrir la responsabilitat civil de sentència condemnatòria, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB).

Comparteix
   

En una interlocutòria emesa aquest divendres, el jutge del cas Palma Arena ha acordat retirar la fiança de 2,5 milions d'€ a l'expresident de les Illes Balears Jaume Matas que va pagar en el seu moment per eludir l'ingrés a presó. 

De la seva banda, el fiscal anticorrupció de les Balears Pedro Horrach ja va dir al març que no demanaria presó preventiva per Matas després de la condemna a sis anys de presó. Horrach no creu que hi hagi risc suficient de fuga com per demanar l'ingrés immediat a presó. 

Tot i això, a Matas se li mantenen les mesures cautelars dictades fa dos anys com la retirada del passaport, la prohibició de sortir del país, les compareixences quinzenals a comissaria i la fiança de 2,5 milions d'euros.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Jordi fletxa CATALUNYA
15 d'abril de 2012, 01.05 h

#2 Ara per ara,la justicia ha dictaminat que ha delinquit.Per cert,els calers que depositem als bancs i caixes hauria de servir per crear mes riquesa.Has probat de demanar diners a un banc per a pagar una multa o per pagar a hisenda?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
14 d'abril de 2012, 19.08 h

Tu pregunta es absurda.


Cuando depositamos dinero en un banco, en ningun banco y ningun cliente, hasta el dia de hoy, exige que su dinero sea usado en la investigacion contra el cancer o para salvar la fauna de Madagascar.

Se entrega el dinero a cambio de una retribuciony el banco,es libre de dejarlo a quien quiera.

Tu mismo ya dices "presuntos delincuentes". Segun nuestra Constitucion y cualquier otra Constitucion, nadie es culpable hasta que tenga sentencia firme en contra. Por tanto,. e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi fletxa CATALUNYA
13 d'abril de 2012, 22.35 h

La meva pregunta és:com pot un banc deixar 2 milions d'euros dels seus clients per pagar fiances a presumptes delinqüents?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.