directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 21:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rei caçant, rei caçat

El monarca commemora l'aniversari de la proclamació de la República amb un nou incident que ha tornat a incendiar les xarxes d'ironia: s'ha trencat el maluc en una caça a Botswana

Comentaris 51  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

El rei Joan Carles I s'ha trencat el maluc durant un viatge privat a Botswana, a l'Àfrica, i ha estat operat de matinada a l'Hospital USP San José de Madrid, segons ha informat la Casa Reial en un comunicat. El rei ha patit una fractura en tres fragments del maluc dret, associada a l'artrosi, a causa d'una caiguda accidental i li han col·locat una pròtesi de maluc. Sa Majestat va ingressar aquesta nit a l'hospital provinent d'un viatge privat a Botswana, al sud de l'Àfrica, on va caure accidentalment.







Comparteix
   


Etiquetes
ERC considera “lamentable” que el cap de l’Estat “visqui per damunt de les possibilitats del seu poble”

La portaveu nacional d'ERC, Anna Simó, ha considerat "lamentable" que el cap d'Estat ç" que fa discursos sobre les dificultats econòmiques" "visqui per damunt de les possibilitats del seu poble" arran de l'accident del Rei Joan Carles quan estava de caça a Botswana, a l'Àfrica. A més, la republicana ha lamentat que pugui fer aquest viatge "amb diners públics" mentre l'Estat supera els 5 milions d'aturats. A banda, Simó ha qüestionat la urgència amb què s'ha operat el Rei, tenint en compte com les llistes d'espera per operacions augmenten a causa de les retallades en sanitat. Al seu parer, això demostra "el grau de desintegració moral de la monarquia a l'estat espanyol".

La CUP demana retirar els símbols monàrquics de l’Ajuntament de Girona

El grup municipal de la CUP a l'Ajuntament de Girona ha demanat al consistori que retiri els símbols monàrquics dels espais municipals, com ara el retrat dels reis d'Espanya que presideix actualment el saló de sessions. Així mateix, ha demanat que commemori la diada del 14 d'abril i que aprofiti aquesta diada per difondre els valors republicans. La formació ho ha fet a través d'una moció que es debatrà el proper dilluns que ve al ple municipal, en què es demana que el consistori celebri a partir d'ara la diada del 14 d'abril de manera oficial, i que declari el municipi exclòs del domini de la monarquia borbònica.

López Tena denuncia que “els diners dels catalans no poden servir per matar elefants a Botswana”

El portaveu parlamentari de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Alfons López Tena, ha denunciat aquest dissabte que "els diners dels catalans no poden servir per matar elefants a Botswana", arran del viatge del Rei Joan Carles en què s'ha trencat el maluc. Així ha carregat López Tena contra el monarca espanyol, a la vegada que ha anunciat actuacions parlamentàries per reprovar la monarquia espanyola. Aquestes declaracions les ha fet coincidint amb la commemoració del 81è aniversari de la proclamació de la República Catalana, amb un acte al monument a Francesc Macià de Barcelona.

Duran avala el viatge del Rei a Botswana

El portaveu de CiU al Congrés dels Diputats, Josep Antoni Duran i Lleida, ha afirmat aquest dissabte que el viatge del Rei a Botswana seria criticable si s'ha finançat amb diners públics. El diputat de CiU ha afirmat no conèixer els detalls i, per tant, s'ha abstingut de "discrepar" directament d'un viatge que algunes fonts apunten que hauria servit perquè el Rei participés en un safari de caça al país Africà. Duran ha explicat que la seva informació es remet a un teletip en el qual s'explica que el monarca ha estat operat amb èxit d'un trencament de maluc. El líder d'UDC ha fet aquestes declaracions durant la cloenda del Congrés que la Unió de Joves del partit ha fet a Sitges.

ICV portarà al Congrés el viatge del Rei a Botswana per demanar “explicacions” a la Zarzuela

La portaveu d'ICV i diputada al Congrés, Laia Ortiz, registrarà un seguit de preguntes a la cambra espanyola per demanar "explicacions" a la Casa Reial sobre la visita del monarca Joan Carles I a Botswana, assegura la formació en nota de premsa. "Demanarem quant li ha costat el viatge i que retorni els diners", afirmen els ecosocialistes. La diputada catalana considera que és "inconcebible" que s'anunciï una retallada de 10.000 milions en sanitat i educació "mentre el Rei es dedica a anar de cacera" i per això vol demanar al Congrés si el govern espanyol ho veu "tolerable". Per tot plegat, Ortiz ja ha exigit a l'avançada que el Rei "demani disculpes públiques".



COMENTARIS fletxa taronja

item
#51
josep barril fletxa montblanc
18 d'abril de 2012, 09.35 h

El Sr. Duran i Lleida ja m'està cansant, que es pensa aquest sr que som idiotes? d'on han sortit i segueixen sortints els diners pels borbons?

Plegui Sr. Duran, o millor Váyase Sr. Duran.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
Montse fletxa Mont-ràs
16 d'abril de 2012, 13.38 h

Matar elefants!. Com es pot permetre? Aquests Borbons estan malaltsdel cap i a la meva terra un boig no pot governar! . Fora! fora del nostre territori... Fora de Catalunya. A les Espanyes q. fagin el que volguin. No m'interessa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
Rauric fletxa La Guingueta
16 d'abril de 2012, 11.45 h

L'única branca dels Borbons que ha sortit bona és la de Kentucky, amb membres tan selectes com el Jack Daniels, Jim Beam i d'altres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
luis brullas eneriz fletxa Altafulla. Tarragonès
16 d'abril de 2012, 10.18 h

Quin morro que tenen aquestos borbons. Històricament sempre han sigut uns inutils i "uns vividors". Visca la República catalana !


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
Voltaire fletxa Rias Baixas
16 d'abril de 2012, 01.43 h

Tot és un MUNTATGE (nazional i internazional) per a fer-nos empassar la inminent ABDICACIÓ!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
16 d'abril de 2012, 00.44 h

Sí home, anar de festa a l'habitació d'en Duran i Lleida de l'hotel Palace de Madrid amb unes noies maques i tenir un accident és anar de cacera. I atenció, no necessàriament les noies s'ho feien amb els dos cavallers, sinó que potser les parelles eren del mateix sexe: quina trompa més llarga sa majestat... quina calva més trempadora socialdemòcrata ... ah, ah, ah


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
Joan fletxa Palamós
15 d'abril de 2012, 19.05 h

ARA ÉS L’HORA !

L’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA (ANC), és una organització unitària i transversal, no vinculada a cap partit, que treballa per aconseguir la independència de Catalunya.
Només una actitud decidida de la societat civil catalana unida podrà empènyer la classe política a reclamar alló que ja és un clam majoritari: La independència.
L’objectiu final del l’ANC és assolir la indepedència de Catalunya, de manera ordenada, pacífica i democràtica. Volem assolir-ho m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
Marc Sabatés fletxa Signes 83870 França
15 d'abril de 2012, 16.06 h

ADEU ESPANYA DE FEIXISTES , VISCA LA REPUBLICA CATALANA 2012 .
MARC-SABATES.COM


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
Alfred fletxa Barcelona
15 d'abril de 2012, 13.32 h

Ah! soc un elefant de Botswana. Uf! quina sort que el Juanca es fotés una hóstia....


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
Alfred fletxa Barcelona
15 d'abril de 2012, 13.30 h

Sr. Duran i LLeida, qui li paga el sou al Borbó?


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.