directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 23:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Eugeni Sallent, actual director de Rac1, serà proposat com a director de TV3

Malgrat les campanyes ciutadanes per salvar Mònica Terribas al capdavant de la cadena pública, la nova CCMA continua buscant-li substitut

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El president del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Brauli Duart, proposarà l'actual director de RAC1, Eugeni Sallent (Sabadell, 1962), per dirigir TVC en substitució de Mònica Terribas. Duart ho plantejarà dimecres que ve durant la propera sessió ordinària de l'ens. Sallent és director general de Radiocat XXI, el grup d'emissores del Grup Godó format per RAC1 i RAC105, i vicepresident de l'Associació Catalana de Ràdio (ACR), que agrupa les emissores de ràdio privades a Catalunya. Entre els anys 1995 i 1999 va ser gerent de Catalunya Ràdio.

Comparteix
   

Eugeni Sallent és director general de Radiocat XXI (RAC1 i RAC105) des de l'any 1999. Va participar en el procés de gestació del projecte RAC1, que s'ha consolidat com a emissora generalista del Grup Godó assolint el lideratge a Catalunya. Entre els anys 1995 i 1999 va ser gerent de Catalunya Ràdio.

Actualment també és el vicepresident de l'Associació Catalana de Ràdio (ACR), que agrupa les emissores de ràdio privades a Catalunya.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
JosepB fletxa Sabadell
26 d'abril de 2012, 11.37 h

Un home del Grup Godó a dirigir la TV pública? Això sembla un primer pas cap a la privatització. Es com posar a la guineu a cuidar les gallines.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
josep.Josep fletxa Igualada
24 d'abril de 2012, 20.58 h

PERQUE NO HI FOTEN EL CUNI I LA RAHOLA...


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
PereelDigne fletxa Granollers
24 d'abril de 2012, 20.35 h

CiU + PP amb la col·laboració interessada del Grup Godó, volen fer desaparèixer TV3 i volen que l'única emissora catalana de Catalunya sigui RAC1. Així de simple i per això mateix cal denunciar-ho i fer-ho saber a tothom. La democràcia de la nostra emissora pública està en greu perill que s'acabi.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
24 d'abril de 2012, 12.43 h

Crec que a partir d'ara al matí serà entrevistat en DURAN LLEIDA a TV3 i per la tarda a 8TV en Artur MAS i així anant.se intercalant.se les aparicions dels uns i dels altres (unionistes i convergents) a les cadenes de ràdio i televisió controlades i posades al servei de Convergència i Unió.
Al mig dia, deixaran una mica d'espai per en Cuyàs i Barbeta i algun pepero o socialista despistat que passi per davant de TV3 o 8TV.

Es el camí cap a ÍTACA de MAS i CiU. Unió i convergència a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Robert fletxa Bcn
24 d'abril de 2012, 10.19 h

Els convergents es van passar els 7 anys del Tripartit dient que el PSC, amb el suport d'ERC, volia enfonsar Catalunya Ràdio per beneficiar la SER. Ara veiem que ells juguen més fort i volen liquidar la Corpo sencera per beneficiar el Grupo Godó. I l'excusa de la crisi és perfecta per consumar el seu pla. Si es confirma això del Sallent, l'escàndol serà total i absolut.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
MIQUEL ÀNGEL fletxa BARCELONA
24 d'abril de 2012, 09.10 h

"Manu militari" s'imposa un director de la casa GODÓ. Però, quins nassos! Què s'han cregut que som, els catalans? No volem "godonades" Volem emissores públiques, dirigides per persones públiques, de reconeguda i contrastada qualitat. No volem "marxes forçades". No volem que l'emissora privada de Catalunya privatitzi la nostra Televisió (o més ben dit, de moment sóc jo qui no vull aquest pas). PROU DE TENTACLES GODÓ.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Tània fletxa Barcelona
24 d'abril de 2012, 00.44 h

"Va, deixem-nos d'històries, col·loquem directament un de Can Godó i que enfonsi TV3 d'una vegada, que és un niu d'esquerranosos i sempre ens ha molestat, i així 8TV, amb el Cuní i la Rahola, que són dels nostres, es convertirà en la TV catalana de referència" (Artur Mas). "Tens raó, deixem de dissimular, no? El Javier (de Godó) m'ha dit que adelante con el tema" (David Madí, membre del consell assessor del Grupo Godó). "Eh, i jo què, que no us enrecordeu de miiii???" (Màrius Car... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Jordi fletxa CATALUNYA
23 d'abril de 2012, 22.33 h

#4 I tu mitjacerilla?quants anys fa que estàs al mateix femer?


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Arnau fletxa Catalunya
23 d'abril de 2012, 18.32 h

Adonem-nos de que amb totes les coses ens intenten espanyolitzar. Ara que toca ? TV3 ? doncs segurament que els catalans també aguantarem aquesta agressió. Els catalans aguantem agressions contra la nostra llengua i cultura constantment. Ens haurien de donar un premi al poble amb més pacinecia de la terra. Ara jo també dic que la paciència te un limit. I el dia que ens cansem- espero que no triguem perquè portem 300 anys- no hi haura qui ens pari. En fi........................... VISC... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.