directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 00:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La plataforma #novullpagar reclama el retorn dels Teletacs dels diputats

Considera que ara que els catalans s'han plantat, no poden seguir pagant les autopistes dels parlamentaris, que ja cobren dietes en concepte de transports

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

La plataforma #novullpagar denuncia que els diputats del Parlament de Catalunya tenen incorporat en els seus vehicles un TELETAC facilitat perl propi Parlament que els permet passar els peatges, de manera que el cost repercuteix en el ciutadà. Consideren que 'des del moment que el poble de Catalunya ha començat la campanya d’insubmissió als peatges per posar fi a aquest abús i discriminació, els diputats no poden mantenir el privilegi que sigui el poble de Catalunya qui els pagui el peatge', més encara quan 'ja cobren  un suplement per dietes de transport d’entre 20.000 i 28.000 euros anuals', han sentenciat. 

Comparteix
   


Etiquetes
A continuació s'exposa el comunicat complert:

'La Plataforma Prou Peatges #novullpagar ha tingut coneixement que els ciutadans de Catalunya paguem als nostres diputats els peatges de les autopistes i els pàrquings d’Abertis, a través del TELETAC (dispositiu electrònic que permet passar els peatges i carrega el cost al compte corrent) que el Parlament entrega i paga a cadascun d’ells.
 
Considerem que des del moment que el poble de Catalunya ha començat la campanya d’insubmissió als peatges per posar fi a aquest abús i discriminació, els diputats no poden mantenir el privilegi que sigui el poble de Catalunya qui els pagui el peatge.  
 
Molts treballadors, transportistes o autònoms,  es paguen de la seva butxaca els TELETAC, que també utilitzen per treballar, i, a més, els diputats ja cobren  un suplement per dietes de transport d’entre 20.000 i 28.000 euros anuals. Quantitat més que suficient per pagar-se els peatges i d’altres despeses.
 
Fins ara, només els diputats de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) han tornat els TELETAC, cosa que agraïm, però creiem que no han de ser els únics.  No poden mantenir aquest privilegi i discriminar el poble de Catalunya els diputats d’ERC, CiU, ICV, PSC, PP, C’s que també han de retornar els TELETAC que els entrega al Parlament i solidaritzar-se amb la campanya.
 
Alhora, una vegada ho hagin fet, els convidem a participar el proper 1 de maig a la mobilització que es preveu massiva per diu Prou Peatges #novullpagar.'




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
David fletxa Pla de l'Estany
29 d'abril de 2012, 14.37 h

#1 Tothom sap que la proposta ha sortit espontàniament del poble i no dels polítics. Altra cosa és que s'hi adhereixin posteriorment.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
28 d'abril de 2012, 01.19 h

#1 Més val que t'ho facis mirar. Sempre esteu plorant els d'ERC, perquè no heu tingut mai collons de fer cap acció, que no us pugui beneficiar directament. Acció. senyor Acció i menys plorar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
28 d'abril de 2012, 01.17 h

#3 La gent de SI treballem pel poble, i fem accions que la resta de partit no s'atreveixen a fer. A més sempre esteu amb la mateixa historia de que dupliquem, Jo pertantyo a la campanya Escola en Català, que intenta recollir signatures per poder blindar via llei parlamentaria el català com a llengua vehicular.
En quant al tema de les autopistes, són els únics que han posat collons per sumar-se a la insubmisió. ERC per exemple que està fent? Dona voltes a les seves cadires, i plorant com... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
isabel fletxa Barcelona
27 d'abril de 2012, 12.56 h

Els ciutadans no podem fer un ERE als polítics?
Respecte a SI, tot i que els he votat i sense treure merit a la feina que fan, en molesta enormement les ansies de protagonisme que tenen i estic d'acord que enlloc de sumar sempre tenen que fer coses a part i per aquest motiu, crec que no els tornaré a votar més. Quan és va crear SI el que es volia era unir i ells son els primers que no ho fan. Una pena que no aprenguem mai i seguim repetint la mateixa història.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Miquel fletxa BCN
27 d'abril de 2012, 10.10 h

Test d'Auto-avaluació - Pregunta nº33

Mentre circulo amb el meu vehicle:

A) No col·laboro amb els espanyols a esborrar Catalunya del mapa, per això porto la E de la matrícula tapada amb el CAT.
B) Col·laboro amb els espanyols a esborrar Catalunya del mapa, per això porto la E a la matrícula.

Si la resposta és A, premeu Verd
Si la resposta és B, premeu Vermell


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Jordi Maf fletxa Mataró
27 d'abril de 2012, 01.48 h

Els senyors diputats, a excepció dels de SI, li tenen por a La Caicsa, que es veu que és una entitat de crèdit que els té ben agafats pels c..
Així va el país, colla de vividors!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Narcs fletxa Barcelona
27 d'abril de 2012, 00.41 h

EREPUBLIK:

-Catalans/es Valencians/es, Illencs/es us convido a unir-vos a un nou Simulador Politico-Militar i Econòmic que està a la Xarxa i que és completament gratuït!
Necessitem tots els Catalans/valencians/Illencs que vulguin divertir-se amb nosaltres en aquest joc amb l'objectiu principal d'aconseguir el nostre reconeixement com a Estat propi!
Us passo l'enllaç per entrar-hi:

http://www.erepublik.com/en/referrer/Naboal


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
27 d'abril de 2012, 00.01 h

La plataforma #prou peatges, es de solidaritat, que en comptes de sumar-se als originals que son #novullpagar, han fet la seva guerra apart, com sempre, i ara la utilitzen per matxucar a tot bitxo vivent... sempre igual, van fer igual amb "som escola " la van duplicar amb un altre moviment,que li han dit Escola en Catala, això només fa que restar importància a les consignes que treuen els que han endegat la iniciativa i així aprofitant-se d´altres sortir a la foto... sempre igual, que n´... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Pep fletxa Barcelona
26 d'abril de 2012, 19.57 h

Com va dir Tardà, va felicitar a l Uriel, que jo sàpiga Joan Tarda és militant d ERC, si fem insubmissió cal tornar els teletacs,


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Manel fletxa Barcelona
26 d'abril de 2012, 19.27 h

Realment és ben trist. Darrera d'aquesta plataforma hi ha l'Uriel Bertran d'això no en tingueu cap dubte. Fora bo que molta gent que s'hi adherix ho tingui present i després què decideixi. És una hipocresia reclamar el retorn d'un instrument que la majoria de diputats utilitzen correctament en l'exercici de les seves responsabilitats quan fins fa poc temps ell també el tenia fins que ha vist l'oportunitat de treure'n un rèdit polític!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 21
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.