directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 16 de juny de 2024 17:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Silenci ecosocialista davant la revolta dels peatges

Sindicats, patronals, i partits de l’esquerra progressista incomodes amb el #Novullpagar

Comentaris 19  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 15 vots )
carregant Carregant

La incomoditat i els silencis de certs líders d’opinió, dirigents sindicals, i polítics,  davant el moviment #Novullpagar contrasta amb la reacció d’aquest mateixos davant  la revolta dels indignats del 15-M. Revolta i moviment, que va omplir pagines i hores de radio i televisió, i resulta que aquella indignació poca cosa va canviar. Pel contrari la revolta dels peatges trenca molts esquemes, posa al descobert moltes cadires ben pagades, qüestiona el capitalisme salvatge de les grans corporacions, i, sobretot, la campanya #Novullpagar està plena de raons. Després de publicada aquesta notícia hi ha hagut una tímida reacció d’última hora per part de Dolors Camats, que ha fet una piuladas sobre el #novullpagar.
  


Comparteix
   


Documents relacionats
Iniciativa no piula
 
Sobta el silenci d’ICV-IUA, davant el que es pot considerar l’atac més directe al capitalisme salvatge a Europa, que va pel camí de convertir-se en una revolta social, i en canvi ni una piulada, ni un comentari a la xarxa per part dels màxims dirigent dels ecosocialistes. Hi ha veus a la xarxa que parlen de segrest dels sindicats i es demanen si són aquests qui tapen la boca a ICV-IUA.

Després de dies de silenci sobre la revolta dels peatges, el directe!cat ha fet reaccionar tímidament a Dolors Camats, que cap a la una del migdia d'avui diumenge ha fet aquesta piulada: El #novullpagar és bona resposta a abusos d' Estat i concessionàries. Hauria de ser palanca x plantejar model de mobilitat i #peatgesombra.  
 

  
Sindicats aliens a l’espoli dels peatges
 
Sorprèn també els silencis dels sindicats davant els abusos dels peatges i el silenci davant un moviment popular com el #Novullpagar carregat de raons i que amb molta força ha posat al descobert els grans beneficis d’ABERTIS que no ha dubtat en destruir llocs de treball. Recordem que la companyia ha reduït en un 18% els llocs de treball en el darrer any.
 
Comunicat de CCOO d'ABERTIS contra la campanya #Novullpagar



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#19
Valentí fletxa Cerdanyola del Valles
30 d'abril de 2012, 07.26 h

#17 Per desgràcia per a tu, tenim memòria. Fa si fa o no fa 10 anys, ERC feia campanya contra els peatges d'una forma que desprès es va demostrar molt demagògica, fen actes sobre tot al troncal de Mollet i mobilitzant tot el seu aparell, amb força incidència en els mitjans públics. Va aconseguir més diputats, es va fer el tripartit i es va oblidar dels peatges, de les seleccions nacionals i de la independència, va arribar la meravellosa etapa de menjar per fi calent i tunejar cotxes. N... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Roger fletxa Països Catalans
30 d'abril de 2012, 01.31 h

#17, el fet que ERC recuperi posicions a les properes eleccions serà més per demèrit de CiU, però no hi ha massa diferencies entre un partit i un altre, o és que ERC en un hipotètic govern desfaria tot el que estan fent els convergents?. Crec que el que hauria de fer ERC seria recuperar aquell projecte de llei del rescat de peatges i tocar-los els nassos al govern pepero, però no fer el paripé amb aquesta campanya de "novullpagar" perquè causarà frustració quan la gent hagi de grata... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
PereelDigne fletxa Granollers
30 d'abril de 2012, 00.30 h

#11 Estaria d'acord en quasi tot el que dius però no en el comentari que fas sobre ERC. Precisament en aquest tema aquest partit s'ha posicionat contra els peatges i a banda de participar en actes a les autopistes, faran que es reunieixi la comissió de peatges per tal de possar fil a l'agulla i treballar per tal d'abolir-los o disminuir-los al màxim. Però no cal oblidar que serà CiU qui decidirà què farà el govern i ara ja veiem que de la simpatia inicial ha passat a dir que multaran am... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Valentí fletxa Cerdanyola del Valles
29 d'abril de 2012, 21.58 h

#2 Quan es va eliminar la pena de mort també es van perdre la feina els botxins. Pobres treballadors del garrot vil.
Per cert tothom es pot re-colocar i els cobradors de guixeta poden pasar a fer tasques de neteixa de les autovies.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Jordi fletxa CATALUNYA
29 d'abril de 2012, 18.21 h

#13 A la definició d'independentistes de despatx també hi podriem afegir els de progres de postal,no t'emocionis que la droperia afecta als dos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
29 d'abril de 2012, 18.15 h

Aixo es normal, aquest Joan Herrera i " sus compinches " son una colla de CAGAVANDURRIES ,sont fotocopia de Joan Saura a fer el paperina per despres anar a cubar el cul al senat per cobrar i no fotre brot,els eurosocialistes,els verds es la poblacio que els vota,quina collla de firaires !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
29 d'abril de 2012, 16.52 h

#11 Un comentari que comparteixo plenament.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Narcs fletxa Barcelona
29 d'abril de 2012, 13.44 h

EREPUBLIK:

-Catalans/es Valencians/es, Illencs/es us convido a unir-vos a un nou Simulador Politico-Militar i Econòmic que està a la Xarxa i que és completament gratuït!
Necessitem tots els Catalans/valencians/Illencs que vulguin divertir-se amb nosaltres en aquest joc amb l'objectiu principal d'aconseguir el nostre reconeixement com a Estat propi!
Us passo l'enllaç per entrar-hi:



http://www.erepublik.com/en/referrer/Naboal


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Roger fletxa Països Catalans
29 d'abril de 2012, 13.27 h

Que no veieu que us estan enredant tots aquests independentistes de despatx. El problema vindrà quan el govern ( a través de les concessionàries) exigeixi el pagament dels peatges amb interessos de demora, i això sí que farà mal. Tot això bé perquè els polítics són una colla d'ineptes i són incapaços de resoldre la greu situació econòmica que han creat els financers (no nosaltres). Però ben mirat què es pot esperat d'uns polítics que van permetre que arribéssim a aquesta sit... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
joanjosep fletxa igualada
29 d'abril de 2012, 13.18 h

ICV, CIU, PSC i demès (PP no cal n,hi anomenar-lo, com d,altres), sou una colla de vividors i uns desvergonyits proselitistes, per a vosaltres sols impera el podrit dogma del partit... Esteu enganyant a Catalunya!... com a Poble que som, ens porteu al desastre..... UNITAT, UNITAT, UNITAT... Que voleu, que el dia menys pensat surti una HB radical (que de passada tindràn feina de nou els escortes), que ho acabarà per fotre-ho tot a la merda. Aixó voleu? O potser seria la solucio........... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Ja hi ha llocs que no volen mallorquins al barri ni llatinoamericans a la casa

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.