directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 17 d'abril de 2024 01:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els partits independentistes animen a seguir el #novullpagar i alerten que les multes anunciades són 'il·legals'

Marta Rovira d'ERC creu que l'executiu català hauria de "posar-se al costat de la gent" i "denunciar la situació d'espoli fiscal sagnant que patim"

Comentaris 21  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

ERC i SI han respost a l'amenaça de multa que des d'ahir el Govern fa voltejar sobre els conductors que es neguin a pagar els peatges. Tots dos partits independentistes han instat als catalans a no fer-hi cas i a seguir amb força la campanya per denunciar la situació discriminatòria que pateixen els catalans. ERC ha criticat al Govern de Mas de no posar-se 'al costat de la gent' i fer una 'submissió a Abertis', mentre que SI, considera que la multa és 'i·legal' i no té base jurídica. 

Comparteix
   


Etiquetes
La secretària general d'ERC, Marta Rovira, i el diputat republicà al Congrés, Joan Tardà, han fet una crida aquest diumenge a seguir la campanya contra els peatges #novullpagar. Rovira ha denunciat que el Govern "s'equivoca d'enemic" i ha assegurat que el que hauria de fer l'executiu català "és denunciar la situació d'espoli fiscal sagnant que patim i posar-se al costat de la gent". De la seva banda, Tardà ha titllat Felip Puig de "botifleret" i ha expressat que la decisió del Govern d'interposar multes de 100 euros a les persones que decideixin no pagar els patges "és una submissió a Abertis".

Per la seva banda, el secretari general de Solidaritat, Uriel Bertran, ha dit que "CiU ha utilitzat a la desesperada l'última arma que els quedava: l'amenaça” i ha afirmat que “no ens deixarem intimidar ni per CiU ni per Abertis”. Per Solidaritat, “el Govern de CiU enlloc de posar-se al costat dels ciutadans de Catalunya ha decidit posar-se al costat d'Abertis per pressions de La Caixa a qui CiU deu 21 milions d'euros”. 

Bertran ha afirmat que “el govern sap perfectament que han pres una decisió il·legal ja que no hi ha base jurídica ni s'infringeix cap article del reglament de circulació, a més, ho avala el fet que cap membre del govern ha sortit a fer pública aquesta decisió, no està penjada al web del govern, no s'especifica l'article que es vulnera del reglament, etc.”. Per tot això el diputat independentista considera que “no arribarà cap multa si ens mantenim ferms i la campanya es manté en els mateixos termes que s'està desenvolupant i demanem a la ciutadania que participi massivament demà dia 1 i també el proper dia 20 de maig”. “Demostrarem que no tenim por”, ha sentenciat. 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#21
Joan fletxa Palamós.
30 d'abril de 2012, 16.10 h

Jo demà estaré a la sortida Girona-Sud. Acabem amb tantes i greus punyalades que rebem dels sarnosos veins !

L’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA (ANC), és una organització unitària i transversal, NO VINCULADA A CAP PARTIT POLÍTIC, que treballa per aconseguir la independència de Catalunya.
Només una actitud decidida de la societat civil catalana unida podrà empènyer la classe política a reclamar alló que ja és un clam majoritari: La independència.
L’objectiu final del l’ANC és as... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Josep-Lluís G. fletxa La Font de la Guatlla
30 d'abril de 2012, 15.51 h

"aquestes alçades s'hauria d'haver obtingut el pacte fiscal i en comptes d’això patim persecucions del mateix govern quan els ciutadans es rebel·len contra el tracte injust de l’Estat". Rcat acusa Convergència i Unió de "posar-se al costat dels espoliadors i perseguint als ciutadans que es rebel·len contra un tracte injust que el propi Govern de CiU no és capaç de redreçar".

«Amb els #novullpagar, el Govern actua com el botxí d'Espanya»

http://www.naciodigital.cat/noticia/42... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
lluis fletxa Altafulla
30 d'abril de 2012, 12.47 h

No dic tot el que penso d'Espanya i la Monarquia per que aniria a la presó. Per altra banda, la Generalitat de Catalunya, la nostra Generalitat, la dels CATALANS, ens mostra cada dia la seva covardia. No té prous collons per donar la cara en defensa del nostre poble. No vull un govern que ens menteix a dos per tres. Aquest no és el meu govern que vull per a Catalunya; aquest és una extensió del PP. Fa vergonya el Parlament català, només es reuneixen per matar el temps i mentre miles de c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
30 d'abril de 2012, 11.02 h

Catalans, si en aquesta revolució de "No Vull pagar" ens deixem acollonir pels botiflers cornuts i mercenaris de Conveniència i Usurpació, mai més podrem aixecar el cap amb dignitat. Quan els del "Governet dels millors" ara es manifesten amb amenaces com ho fan contra el poble, vol dir que anem bé. També vol dir que els hem de fotre fora a tots aquells del govern el més aviat possible. I aquesta és una ocasió única que no podem deixar escapar. Ara més que mai, hem de continuar, ja no... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Jordi fletxa CATALUNYA
30 d'abril de 2012, 11.02 h

#16 Tu sí que en tens de categoria...encara que baixa,en tens.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
30 d'abril de 2012, 10.55 h

El convergents i/o els peperos han deixat sortir de la quadra els trolls o els torpèdes com vulgueu denominar-los, per venir a torpedinar els nostres comentaris. Suposo que us en heu adonat. No cal fer-los cas, ni tant sols puntuar-los. Senzillament ignorar-los deixar-los com si no existissin, igualment com si d'una tifa de vaca es tractessin. De fet no són ningú pels quals ens hàgim de preocupar, car no tenen prou categoria.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Josep Albert Sigfrid fletxa Sant Cugat del Vallès.
30 d'abril de 2012, 10.46 h

Totalment d'acord amb la campanyadel "Novull pagar".
Totalment d'acord a assenyalar les contradiccions de Ci U( Daltra banda estar al goverrn implica unes servituds i no és fàcil...).
Recordem el meu parit ERC, quan en Puigcercos va fer retirar de la seva conselleria una bandera espanyola... i per pressió d'en Momtilla la va haver de fer posar de nou..l'endemà.Li digué botifleret el sr Sardà al sr Pigcercós?Donc no, perquè no ho era.Tampoc ho és en Felip Puig.
Es molt fàcil parlar i ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14 Muntanya Alta
30 d'abril de 2012, 09.49 h

El que hem de deixar de pagar és tots els impostos cap aa l'estat espanyol, ens estan roban i maxacant. Fins quan tindrem paciència els catalans, fins quan deixarem de ser massoquistes? fins quan sabrem defensar la nostra dignitat?.
INDEPENDÈNCIA I FORA, o és que els catalans som tontos i no ens sabem governar?
Ja n'hi ha prou de catalans traïdors i de partits que sempre es posen al costat dels que manen. És hora del poble català. Esem pitjor que en l'edata mitjana, que no us n'adoneu?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Narcs fletxa Barcelona
29 d'abril de 2012, 21.52 h

EREPUBLIK:

-Catalans/es Valencians/es, Illencs/es us convido a unir-vos a un nou Simulador Politico-Militar i Econòmic que està a la Xarxa i que és completament gratuït!
Necessitem tots els Catalans/valencians/Illencs que vulguin divertir-se amb nosaltres en aquest joc amb l'objectiu principal d'aconseguir el nostre reconeixement com a Estat propi!
Us passo l'enllaç per entrar-hi:


http://www.erepublik.com/en/referrer/Naboal


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Víctor fletxa Barcelona
29 d'abril de 2012, 20.58 h

Clar que sí, s'ha de seguir endavant, sense por! Ja sembla clar que les multes són una enganyifa per atemorir i, encara que anessin de debò, si som molts això no tindrà aturador! http://superviventcatala.blogspot.com/2012/04/ciu-contra-els-catalans-en-defensa.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.