directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 10:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

La USAP de Perpinyà "es trenca"

Els accionistes han cessat al president, i en triaran un de nou en l'assemblea general del 31 de juliol

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

 Després d'una setmana de confusió i d'incertesa pel que fa a la dimissió o no de Marcel Dagrenat, el president de la SASP Unió Esportiva Arlequins Perpinyà (USAP), el club de rugbi de Perpinyà, els accionistes majoritaris han decidit passar a l'ofensiva i cessar Dagrenat. La gota d'aigua que va fer vessar el got, segons el grup majoritari, és que Dagrenat no es va presentar aquest divendres a una reunió que havien convocat per conèixer el balanç financer del club, però ja fa mesos que les desavinences entre una part dels accionistes i el seu president enterbolien l'ambient de la USAP.
Fa uns dies us informàvem de la mala maror que existia entre els accionistes de la USAP, entre els quals hi ha Jordi Pujol i Ferrussola. Malgrat les al·legacions de Marcel Dagrenat que va justificar la seva absència per altres obligacions professionals i pel caràcter il·legal i inelegant de la convocatòria feta per fax i a través els mitjans de comunicació, els accionistes majoritaris han interpretat aquesta absència com un rebuig 'inequívoc' de l'actual president a treballar amb ells. Considerant la ruptura 'definitiva i irrevocable', han decidit convocar una assemblea general de la SASP USAP el pròxim 31 de juliol per elegir un nou consell d'administració i un nou president del club.

Per ocupar aquest càrrec, els accionistes majoritaris han sol·licitat l'antic jugador i president de la USAP, Paul Goze, que ha acceptat la proposta. Goze que ja havia estat candidat al càrrec arran de crisi del mes d'octubre passat, però que havia estat derrotat per Dagrenat, ha negat qualsevol esperit de revenja i ha justificat el seu acord pel bé del club i per acabar d'una vegada amb les lluites intestines.

D'altra banda, el grup majoritari, que també han denunciat la manipulació dels grups de seguidors així com les pressions de tota mena i les amenaces i intent d'agressió, han donat garanties pel que fa a la seva participació a l'ampliació de capital a l'altura de 500.000 euros sobre un total de 900.000 euros reservats als actuals accionistes. Una participació que els permet mantenir la seva posició dominant.

La incògnita, ara per ara, és saber què passarà amb els 400.000 euros que queden si els accionistes que donaven fins ara suport a dagrenat marxen del club com han amenaçat de fer i si en aquestes condicions el pressupost previst de 10,5 milions d'euros per la pròxima temporada es podrà assolir. Els accionistes majoritaris han avançat que ja hi estaven treballant i han anunciat que la multinacional nord-americana, Pepsi-Cola, estava interessada per entrar en l'accionariat del club.

D'altra banda, pel que fa a la part esportiva, després de l'anunci fet aquesta setmana per l'entrenador adjunt de la selecció francesa de rugbi, Jacques Brunel, que passi el que passi, honoraria el seu contracte de mànager- entrenador de la USAP una vegada acabada després de la Copa del Món de rugbi, la incertesa es manté pel que fa els fitxatges estrelles anunciats i en particular del defensa internacional sud-africà, Percy Montgomery.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.