directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 10:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

El Dalai Lama demana als diputats catalans que votin a favor de la ILP per abolir les curses de braus

El Premi Nobel de la Pau se suma als nombrosos suports rebuts per la Plataforma Prou

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

En una carta gestionada per l'Associació per a la Defensa dels Drets de l'Animal, i remesa al Parlament, el Dalai Lama assenyala que hi ha 'evidències que les curses de braus són una pràctica cruel que infligeix de forma pública un dolor atroç a animals innocents pel que dono suport a la Iniciativa Legislativa Popular promoguda per ONGs i ciutadans catalans per a prohibir les curses de braus a Catalunya'. El Dalai Lama demana als diputats catalans que votin a favor de la ILP: 'Faig una crida al Parlament de Catalunya perquè voti a favor de la reforma de l'article 6.2ª de la Llei de Protecció dels Animals de Catalunya, i abolir definitivament l'excepció que permet les corrides de toros'.

dalai lama
El Dalai Lama

Comparteix
   

El Ple del Parlament va obrir la porta el passat 18 de desembre a la prohibició de les corrides de toros a Catalunya amb el rebuig a les esmenes a la totalitat presentades per PSC, PPC i C's contra la Iniciativa Legislativa Popular (ILP). Les esmenes a la totalitat han estat rebutjades, en votació secreta, per 59 vots a favor, 67 en contra i 5 abstencions. Per tant, hi ha hagut una diferència de 8 vots entre els vots en contra a les esmenes a la totalitat i els vots a favor. Quatre diputats no han participat en la votació.

Abolició 'identitària'
Abans de la votació, el PSC havia defensat minuts abans la seva esmena a la totalitat del seu partit a la Iniciativa Legislativa Popular per abolir les curses de braus manifestant que el tema de fons és 'identitari i de que alguns no els hi agrada aquesta festa perquè té un component espanyol'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.