directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 01:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

'Televisió sense fronteres' ja suma més de 400.000 signatures per rebre TV3 al País Valencià

S'amplia el termini de recollida de firmes fins l'última setmana del mes de maig

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La campanya de recollida de signatures que porta a terme la ILP 'Televisió sense fronteres' per rebre TV3 (Canal 33, 3/24, 300) al País Valencià continua a molt bon ritme, de manera que a hores d’ara ja recull més de 400.000 signatures del total de 500.000 que calen. La campanya, que tenia previst de finalitzar la primera setmana de març, s'amplia tres mesos més i finalitzarà l'última setmana de maig. Posteriorment, l'entitat promotora de la iniciativa, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) haurà de lliurar els resultats de la campanya a la Junta Electoral Central el mes de juny. Segons fonts d'ACPV, l'èxit aconseguit fins al moment amb la campanya ha estat possible 'gràcies als 2.500 fedataris, i a la col·laboració de tots els sindicats, els partits polítics, col·legis professionals, institucions i les principals associacions culturals, esportives i de tota mena del País Valencià, Catalunya i les Illes Balear'.
sí a tv3, televisió sense fronteres, tv3, ccma
Comparteix
   

Els promotors de 'Televisió sense fronteres', que actualment està en tràmit al Congrés dels Diputats, també han manifestat que bona part del suport aconseguit el deuen a l’adhesió del Parlament de Catalunya, que amb el vot favorable de CiU, PSC, ERC, ICV i PP, va mostrar el seu suport a la iniciativa.

També han volgut agrair el suport de la Xarxa d’Universitats Joan Lluís Vives i de cada vegada més ajuntaments, entre els quals els d’Elx, Gandia o Barcelona. Des d'ACPV han destacat també la incorporació d'entitats, sindicats i partits de Navarra i el País Basc en la campanya.

 La campanya, que tenia previst de finalitzar la primera setmana de març, s’amplia tres mesos mes i finalitzarà la última setmana de maig. Aquesta ampliació del calendari ha estat una decisió de la Junta davant del fet que, en l’inici de la campanya, s’havien produït diversos problemes burocràtics a l’hora de segellar els fulls de signatures i altres que van retardar la possibilitat de començar a recollir signatures més de 2 mesos respecte a la data oficial d’inici, provocant un perjudici a l’organització de la campanya. Ara la Junta corregeix aquest error i amplia el termini de recollida de signatures per a compensar-lo.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Mengano fletxa Barcelona
20 de febrer de 2010, 09.45 h

I que passa amb el Club Super 3?; els nens, definitivament, són més bonics parlant en CRISTIÀ. El motiu de l`existència del pp només és un: impedir la reunificació política del que va ser la Corona d`Aragó. L`estat dels espanyols és una corporació que és el motor de l`economia castellana amb seu a madrid. Dona feina a 500.000 funcionaris ( Citi Croup, la corporació financera més gran del món i amb presència a tots els continents, te 320.000 empleats), exèrcit dels espanyols=100.... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.