directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 05:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rus serà jutjat per titllar de 'gilipolles' els professors valencians

El passat octubre va presentar un recurs al·legant que Escola Valenciana no estava legitimada com demandant

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'Audiència de València ha desestimat el recurs que va presentar el president de la Diputació, Alfonso Rus, contra la denúncia presentada per Escola Valenciana per haver insultat els professors titllant-los de 'gilipolles'. Segons un comunicat de l'entitat, Rus havia de presentar-se el passat 23 d'octubre al jutjat número 2 de Xàtiva (Costera) per començar un judici de faltes per injúries després que el popular afirmés que els professors que utilitzaven termes com 'gairebé' o aleshores' eren 'uns gilipolles', 'pocavergonyes' i que 'calia rematar-los'. El dirigent va presentar un recurs al·legant que Escola Valenciana no estava legitimada com demandant, cosa que ara l'Audiència ha desestimat.


Comparteix
   


En concret, el jutjat va emetre un acte d'incoació via penal a Rus per una presumpta falta tipificada al article 620.2 del codi penal. Segons informa Levante-EMV, després de la resolució de l'Audiència Provincial, la jutgessa de Xàtiva concretarà al llarg de les properes setmanes una data i citarà les parts en el procés.

La denúncia fou interposada pels responsables comarcals d'Escola Valenciana i encapçalada pel seu president, Diego Gómez. Tots ells seran citats com la part denunciant. 'Aquest és un pas més, però en aquest i en altres fronts continuarem defenent els valors de la radicalitat democràtica, front a l'actitud de baixesa moral i autoritarisme dels nostres governants', ha asseverat Gómez després de conèixer la decisió judicial.

Gómez ha afegit que 'el cas esdevé encara més greu, donat que cap membre del govern valencià ni del partit de Rus l'ha desautoritzat'. En aquest sentit, el responsable d'Escola ha assegurat que 'episodis com aquest de Rus o la recent sanció al director de l'IES Las Nories de Monfort del Cid per part del conseller d'Educació, Alejandro Font de Mora, són una mostra alarmant de manca de cultura democràtica que ens avergonyeixen'.






COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jordi-80 fletxa València
22 de febrer de 2010, 22.55 h

Rus és la demostració més clara que en aquest règim sociopolític basat en el pelotasso, l'analfabetisme i el salvatgisme, el més cateto pot arribar a president d'una institució.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.