directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 16:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Muriel Casals encapçala la candidatura Òmnium 2.1, disposada a prendre el relleu a Jordi Porta

L'única candidatura a la presidència de l'entitat haurà d'aprovar-se a l'assemblea del 20 de març

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Òmnium Cultural ja ha configurat la candidatura única a la renovació de part dels càrrecs de la junta que haurà d'aprovar l'assemblea del 20 de març  i que significarà el relleu de Jordi Porta al capdavant de l'entitat després de presidir-la durant més de set anys. La candidatura, anomenada 2.1, està encapçalada per la membre de la junta des del 2008 Muriel Casals, que fins ara ocupava una vocalia a l'executiva. D'altra banda, inclou noms nous, com Jordi Cuixart (número 3 de la llista), Josep Maria Solé i Sabaté, Vinyet Panyella, Rita Marzoa, Xevi Montoya i Gerard Birbe (aquests últims del 10 al número 14 de la llista). D'altra banda, Casals ha obert un bloc on anirà explicant el programa i el projecte d'Òmnium 2.1 fins al dia de les eleccions.

Comparteix
   

Muriel Casals i Couturier ha estat vicerectora de Relacions Internacionals i Cooperació entre els anys 2002 i 2005; representant de la UAB a la Xarxa Vives d'Universitats dels Països Catalans del 2002 al 2009; professora d'Economia a la UAB; ha col·laborat en una columna al setmanari 'El Temps', al programa 'Economia i empresa' de Catalunya Informació; va ser membre del Consell d'Administració de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (1983-1988), i membre del Consell Català del Moviment Europeu. També, va pertànyer a la Junta de l'Ateneu Barcelonès (2003-2007), i és membre de la Junta d'Òmnium Cultural des del 2008.

D'aquesta manera, Òmnium Cultural, l'entitat degana de la societat civil catalanista, ha tancat avui el període d'inscripcions per a les candidatures a les eleccions previstes per al pròxim 20 de març i que significaran el relleu de Jordi Porta al capdavant de l'entitat després de presidir-la durant més de set anys.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.