directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 04:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Es crea Mallorca Lliure de Peatges

La plataforma cívica es constitueix en un acte amb més de 150 persones

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

A Mallorca tampoc volen peatges. Així ho demostra la creació de la plataforma cívica Mallorca Lliure de Peatges que es va constituir ahir en un auditori amb més de 150 persones. La plataforma coordinarà a partir d'ara les accions encaminades a aconseguir que el Túnel de Sóller, única carretera de pagament a hores d'ara a l'illa, esdevingui gratuït. Està formada per associacions, col·lectius i persones a títol individual de tota l'illa, tot i que s'espera per als propers dies l'adhesió de moltes altres.

Comparteix
   


Etiquetes
Des de l’inici de la campanya #novullpagar, molts ciutadans mallorquins han aconseguir passar el Túnel de Sóller sense pagar. A més, coincidint amb el proper #novullpagar massiu a Catalunya i al País Valencià, la plataforma Mallorca Lliure de Peatges ha convocat un #novullpagar massiu al peatge del Túnel de Sóller.

La protesta, consistent en que el màxim de gent passi sense pagar pel Túnel de Sóller al llarg de tot el dia, comptarà amb un moment clau: a les 12h del migdia partiran dues marxes de cotxes cap al peatge. Una d'elles sortirà des de Sóller i l'altra des de l'entrada de Bunyola, trobant-se al peatge del Túnel de Sóller.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.