directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

6000 multes als #novullpagar, cap multa per l’engany de les participacions preferents

El Govern vol multar sense cap garantia jurídica els insubmisos del #novullpagar, mentre fa els ulls grossos amb els milions d’euros perduts per milers de ciutadans víctimes de La Caixa

Comentaris 25  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 17 vots )
carregant Carregant

Com es pot explicar que el Govern, sense cap garantia jurídica, vulgui iniciar un procés massiu de multes a la gent que s’ha revoltat contra els peatges per dignitat, i restar en silenci davant un engany massiu de milions d’euros que afecta els estalvis de milers de persones que, o be tenen retinguts els seus diners o fins i tot estan perdent part d’aquest diners. Les multes tenen una clara intenció dissuasòria, es tracta d’atemorir els ciutadans amb l’amenaça d’una sanció per tal de preservar els interessos d’ABERTIS i de retruc de La Caixa, entitat que és la responsable del drama que viuen milers de persones per l’engany de les preferents, en aquest cas per un #novullpagar les preferents del tot indigne per part de La Caixa.



Comparteix
   


Etiquetes
Multes falses per evitar les victòries del #novullpagar

El govern vol penalitzar la dignitat del gest de #novullpagar per intentar acabar amb un moviment que ha posat al descobert les injustícies del model català de peatges, senzillament que no existeix justificació per seguir pagant per infraestructures pagades, amortitzades i que tant sols tenen una funció recaptatòria, per tal de poder seguir garantint els milionaris dividends que reparteix ABERTIS/La Caixa.

El moviment #novullpagar ha tocat els fonaments del capitalisme salvatge de les grans corporacions i està aconseguint grans victòries, ahir mateix presentava concurs de creditors una de les radials de Madrid, un cop han vist tallat de moment la seva salvació a costa d’allargar els peatges a Catalunya, gràcies al moviment #novullpagar

Si 6.000 #novullpagar han fet trontollar els ciments què passaria si en fossin #60.000 ?

Com va dir el primer #novullpagar Josep Casadellà “Si nomes ho faig jo no passarà res, si ho fem tots no sabran què fer” aquesta és la clau de tot plegat, per això les multes falses per crear por, per això ara toca més, “Si nomes ho fan 6.000 poden passar coses, si ho fan 60.000 segur que cauen les barreres.”

Cap multa, ni tant sols una nota de premsa contra l’engany de les participacions preferents

No estem parlant de quatre euros, estem parlant de milions d’euros, tant sols La Caixa va emetre 5.000 milions d’euros de participacions preferents, producte considerat d’alt risc per les autoritats financeres, producte col·locat principalment a persones grans, a qui van fer signar documents que no explicaven el risc del producte, alguns d’aquest productes emesos des d’empreses localitzades al paradís fiscal de les Illes Caiman,  i encara a dia d’avui, els seus propietaris no han pogut recuperar el capital estalviat.  
Amb tot això, amb milers de persones afectades, L’Agencia Catalana de Consum diu que no sap, però si sap que no hi haurà bonificacions.

#novullpagar i la mobilització per denunciar l’engany de les participacions preferents s’han convertir en el veritable moviment 15M

Els dos moviments han aconseguit fites importants, uns han posat en crisi el model escandalós dels peatges catalans, res ja no tornarà a ser el mateix i els altres han fet que malgrat tots els esforços del poder econòmic, el tema no estigui silenciat, resolució al Parlament quasi per unanimitat, la gent ha percebut l’engany de les entitat financeres amb els estalvis de milers de ciutadans, i alguna cosa acabarà passant, per més poderosos que siguin, alguna cosa s’haurà de fer. Els dos moviments estan guanyant, gràcies a ells alguna cosa està canviant, herois anònims fent canviar algunes injustícies, veurem fins on serem capaços d’arribar.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#27
15 de maig de 2012, 14.29 h

No tan sols és la caixa(et robem) la que ha empastifat als pobres estalviadors amb aquesta merda ja que Catalunya caixa també n'ha repartit de caramels emmetzinats, potser amb una mica menys de verí es cert però amb un efecte semblant.
Deu ser per poder pagar al seu president(l'hereu del narcis serra)els 12.000.000 € que té de blindatge el seu contracte, a casa també en tenim de rodrigos ratos(o són rates).


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Jaume Puig fletxa Sabadell
14 de maig de 2012, 09.09 h

I això no és tot.
Ara La Caixa, en Fainé i cia, ha convençut a la majoria d'estafats per canviar les preferents per accions que cotitzen a la borsa.
El pas següent serà una maniobra de venda massiva d'aquests títols, teledirigida per la pròpia Caixa per fer caure el valor d'aquestes accions a -0-
Et voilà? ni preferents ni accions ni res, els diners s'hauran perdut còmoda i legalment, i a tot això, cap autoritat ni la CNMV ni Felip Puig diran ni píu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
13 de maig de 2012, 15.33 h

¿Quién se atreve verdaderamente a poner el cascabel al gato La Caixa?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Voltaire fletxa Rias Baixas
13 de maig de 2012, 14.24 h

14: que n'arriveu a ser de pemagògics i de poppulistes els de C's!!!! Ja veuriem el què farieu si fossiu al poder vosaltres!!!!! Només enganyeu a qui es deixa enganya facilment. Se us veu la poteta de llob d'una hora lluny.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Voltaire fletxa Rias Baixas
13 de maig de 2012, 14.19 h

L'ABSOLUTISME (sí, aquell règim de concentració despòtica de poder i autoritat en mans del Rei i dels seus ministres triats a dit per ell mateix) ha tornat a Occident. Abans hi havia una unió entre el TRON (la Monarquía) i l'ALTAR (l'Esglèsia); aixó s'ha canviat aviui dia per la unió entre ESTAT i CAPITALISME.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Eudald fletxa Mataró
13 de maig de 2012, 10.34 h

#21 potser que canvii d´actitut el borrego del spanair.
Jo potser no li tinc cap respecte a aquest patata d´spanair pero ell no te cap respecte a tots els catalans que no som imbecils com ell.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
13 de maig de 2012, 00.23 h

#20 A en Jan de Berga.
No sap dialogar vosté sense fer judicis d'intencions?Es que potser no tens arguments i es perxò que actúa així?.Cal saber parlar respectant , si no malament.
Entenc que és que no en té cap d' argument., i es perxò que s'indigna i se sent impotent puix que no li agrada el que he dit, però no sap com rebatre-ho.
Canviï d¡actitud... si no, no hi anirà enlloc.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Jan fletxa Berga
12 de maig de 2012, 22.59 h

#18 ets molt inteligent tu, 7ciencies


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
12 de maig de 2012, 21.46 h

Jo vaig ser dels que es negaren a pagar.Estic però una mica decebut perquè penso que en forem pocs.Però no vull rebentar res ni dramatitzar massa.Però penso que cal ser realistes .El moviment cap a la indepndència encara està verd....li manca madurar per apoder fer el salt decissiu
Al juny de fa dos anys no sortrirem al carrer milió i mig de persones- una de cada set catallans era al carrer?- ni un milió ,ni mig.Potser unes duescentes mill persones o tres-centes mil a tot estirar.Feu l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.