directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

El 15M carrega contra les entitats bancàries

En el primer aniversari del moviment, els 'indignats' protagonitzen accions reivindicatives contra els bancs

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Una cinquantena de persones es concentren des de quarts de nou del matí davant de la seu de CatalunyaCaixa de l'Avinguda de la Catedral de Barcelona. Reclamen que s'aturin mig centenar de desnonaments que l'entitat està tramitant, en una acció que forma part de les que s'han decidit durant tres dies d'assemblea en la nova acampada a la plaça de Catalunya per commemorar el primer aniversari del 15M. Tres dels concentrats, que alhora són representants de diversos col·lectius, entre ells la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, han entrat a l'entitat per negociar l'aturada de desnonaments. 
A l'Avinguda Paral·lel, un centenar de persones han instal·lat una sala d'estar davant de Bankia per estar-hi pacíficament fins que els facin fora. Els concentrats, que han estat negociant amb el director de la sucursal, han aconseguit una reunió el proper dia 24 amb un dels alts càrrecs de Caja Madrid / Bankia. 

A més, també hi ha hagut una concentració a la plaça Universitat que ha tallat el carrer Pelai per protestar davant d'una sucursal de Caixa Penedès. També està previst que aquesta nit hi hagi un sopar pacífic davant de la seu del Partit Popular.

Així doncs, a la ciutat de Barcelona totes les protestes s'estan duent a terme de manera pacífica, així com l'acampada d'aquests darrers dies a la plaça Catalunya. Els 'indignats' tenen permís per estar-hi fins les 12h de la nit d'avui, moment en què s'espera que hi hagi un desallotjament pacífic.

A Barcelona no és l'únic lloc on s'hi estan duent a terme accions de protesta. A Girona està prevista una acció sorpresa a les 12h45 al Pont de Pedra amb la Rambla i organitzada per l'Assemblea Popular de Girona.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
15 de maig de 2012, 20.53 h

#2 Tu gyrsdy garrac put mortus fssst... puagfffff..... val sssssstúpit !!*!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
15 de maig de 2012, 14.19 h

### NO PUC evitar-ho, aquesta paia, la Gemma Galdon, de que cony va? Déu que sunob i pija és..... L'hi cadria fer clases de locució i despres que repasi (si pot tenir prou capacitat intelectual) l'historia recent dels anys 60-70..... Déu quina capulla es pobra tia....#ÉS INSOPORTABLE !!*!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.