directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 14:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

L'Abonament de Dansa per al Liceu, TNC, Mercat de les Flors i el Lliure permetrà descomptes de fins al 30%

Segons Àlex Rigola, és l'abonament pels "autèntics fanàtics"

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'Abonament Conjunt de Dansa per a la temporada 2007-2008 es podrà adquirir a partir de demà dimarts a les taquilles del Palau de la Virreina per un total de 140 euros. Es podran escollir set espectacles sobre un total de tretze que es representaran al Gran Teatre del Liceu, el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), el Mercat de les Flores i el Teatre Lliure. El descompte que suposa l'abonament és d'un 30% del preu de les entrades venudes a taquilla, un 10% més barat que l'any anterior.
El Gran Teatre del Liceu i el Teatre Lliure proposen dos espectacles, respectivament, dels quals se n'haurà d'escollir un per a cada espai. El TNC n'ofereix quatre, dels quals se n'haurà de triar dos, i el Mercat de les Flors un total de cinc, amb tres a escollir.
Els espectacles inclosos al Gran Teatre Liceu són Carmen de la Compañía Sara Baras (8 de setembre 2007), que per primer cop actuarà en aquest espai, i Tod in Venedig (Mort a Venècia) de l'Hamburg Ballet (21 de maig del 2008), mentre que al Teatre Lliure són Impressing the Czar del Ballet Reial de Flandes (27 i 28 de febrer del 2008) i The Lobster Shop de Needcompanyi (6 i 7 de març del 2008).

L'abonament inclou, per al TNC, els espectacles J'arrive...! de Marta Carrasco (del 4 al 21 d'octubre del 2007), MASCLEtà de Sofia Asencio, Roser Montlló i Teresa Nieto (del 24 d'abril a l'11 de maig del 2008), Les 4 saisons del Ballet Preljocaj (del 12 al 15 de juny del 2008) i No pesa el corazón de los veloces d'Erre que Erre Danza (del 19 al 29 de juny del 2008).

Al Mercat de les Flors, Zero Degrees d'Akram Khan Company & Les Ballets C. De la B. Akram Khan/Sidi Larbi (del 28 al 30 de setembre del 2007), ...De San Vito de la Cia Raravis-Andrés Corchero & Rosa Muñoz (del 6 al 10 de novembre del 2007), Alas de Nacho i la Compañía Nacional de Danza (del 7 al 10 de febrer del 2008), Souvenir de Belén Maya (del 28 al 30 de març del 2008) i L'home, la dona i l'altra dona de Sense Tempo (del 15 al 20 de gener del 2008).

Els objectius de l'abonament

L'abonament conjunt Dansa 2007-2008 compta amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i, segons ha explicat la gerent de l'Entitat Autònoma de Difusió Cultural, Berta Sureda, està pensada sobretot per visualitzar la programació de dansa i perquè la gent pugui escollir entre una programació continuada, i no tant en registrar una venda massiva de tiquets. Un altre dels objectius és la coordinació i equilibri de la programació entre els quatre espais de la ciutat que hi participen.

En els dos últims anys de funcionament de l'abonament, aquest 2007 és la tercera edició que es fa. Se'n van vendre un total de 86 l'any 2006 i 66 l'any anterior. Els seus impulsors valoren la xifra com a 'positiva' si es compara amb el total d'abonaments de teatre que es venen al cap de l'any. El director del Teatre Lliure, Àlex Rigola, ha assenyalat que qui compra l'abonament conjunt de dansa reuneix el perfil de l''autèntic fanàtic' que decideix comprar-lo sense saber exactament les dates que hi podrà anar i ha afegit que els dies que es posen a la venda és quan se'n venen en major quantitat.

D'altra banda, també ha dit que gràcies a aquests abonaments també es venen més entrades sense aquest descompte perquè donen més visibilitat a la programació.

Els abonaments es podran adquirir a partir de demà dimarts a les taquilles del Palau de la Virreina i al Teatre Lliure i, a partir del 5 de setembre, també al TNC. En la presentació d'aquest dilluns, s'ha comptat amb la presència els directors artístics del Liceu, el Mercat de les Flors i el Teatre Lliure, Joan Matabosch, Francesc Casadesús i Àlex Rigola, respectivament, i l'administrador general del TNC, Alfred Fort.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.